1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Sara Jo na devojačkom...

Sara Jo na devojačkom putovanju pre sudbonosnog DA

23. мај 2023.

| Miljana Momirović
Destinacija je do poslednjeg trenutka bila misterija.

Pre nekoliko dana, Sara Jo i njene drugarice imale su „malo “ iznenađenje. Umesto devojačke večeri, njihova prijateljica organizovala je putovanje.

Sara Jo na devojačkom putovanju pre sudbonosnog DA

Na aerodromu je, kada su se sve drugarice okupile, svaka od njih dobila ukransu kesici gde je otkriveno da ih čeka izlet u, ni manje ni više, nego u veličanstvenoj Italiji. Zar ovo nije neverovatno? Bez sumnje, devojke su se provele nezaboravno, a u nastavku otkrijte predivne odevne kombinacije Sare Jovanović.

Plavo-zeleni stajling

I ležerna i elegantna plavo-zelena kombinacija privukla je veliku pažnju zbog svoje autentičnosti. Svoj prelepi zeleni blejzer stilizovala je uz plavu košulju na bele pruge i suknju na preklop u istoj boji. Da bi bez muke mogla da obilazi Napoli sa drugaricama, Sara je obula tamnoplave patike i ponela sa sobom svetloplavu Prada torbicu. Savršeni izgled za dame koje tragaju za uzbuđenjem!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

Sara Jo u plavoj haljini

Za posetu vulkanskom ostrvu Ischia, Sara se odlučila sa ženstvenu maxi plavu Mona haljinu koja je prekrivena karnerima. Uz crni blejzer, martinke i svetloplavu torbicu, zaista je pravo oličenje odvažnosti. Jednostavan nakit i crne naočare za sunce su upotpunile celu priču!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

Crno od glave do pete

Za, kako kaže Sara, „poslednji ali ne i najmanje važan“, Rim, odlučila se za monohromatski stajling u crnoj boji. Gore pomenute martinke i crni blejzer ovog puta stilizovala je u crne kargo pantalone i majicu uz telo u istoj boji. Stilu koji je inspirisan 90im i ranim 2000im doprinela je i tamnocrvena marama koju je vezala oko glave, kao šlag na torti!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

Izvor slike: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Nastavite da čitate