1. Home
  2. /
  3. Celebrity
  4. /
  5. Blejk Lajvli i Rajan...

Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds ispratili staru godinu u velikom stilu

01. јануар 2024.

| Snežana Ilić
Omiljeni glumački par sumira utiske iz prethodne sezone

Na samom kraju godine, omiljeni glumački par iznenadio je fanove fotografijama za koje se baš i ne bi moglo reći da su praznične, ali mogle bi da prođu kao suma sumarum prethodnih 12 meseci.

Blejk Lajvli u još jednom brutalnom stajlingu pokorila Njujork

Rajan Rejnolds objavio je album koji počinje romantičnim prizorom sa plaže. Zgodni glumac u zagrljaju sa suprugom Blejk Lajvli, a iza njih duga. Oboje su jednostavno odeveni, opušteni i nasmejani.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds)

„Hvala ti, 2023. Morao sam da provedem veći deo godine radeći i provodeći se sa ljudima koje volim“, napisao je Rejnolds na Instagramu.

Tu su i uspomene sa utakmice Džetsa, kada su im društvo pravili Tejlor Svift i još neki prijatelji, slike iz teretane, sa snimanja Dedpula, ceremonije dodela priznanja, susret sa kolegom Hjuom Džekmenom

No, najviše pažnje izazvao je jedan naizgled slučajan portret sa kraljem Čarlsom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds)

Prošle godine Rajan i Blejk imali su i veliki porodični povod za slavlje – u februaru su četvrti put postali roditelji. Pol i ime deteta za sada ne znamo, ali nema sumnje da su se bebi naviše obradovali starije sestre i brat, Džejms, Inez i Beti.

Jakna od tvida i žute starke? Efektna kombinacija Blejk Lajvli

Neće im biti dosadno ni u 2024. Na leto stiže treći nastavak priče o Dedpulu, dok Blejk vredno radi na ekranizaciji romana It Ends With Us Kolin Huver, a nema sumnje da ćemo se, kao i prethodnih sezona, još kako baviti i njenim stajlinzima.

Izvor slike: Steven Ferdman/Getty Images