1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Niko nije primetio: Zvezde...

Niko nije primetio: Zvezde koje su imale plastične operacije

15. март 2024.

| Miljana Momirović
Neke korekcije su tako očigledne.

Da biste dobili odgovor da li je neka poznata ličnost imala plastične operacije, dovoljno je uporediti slike pre i posle. Ali da li ste ovo primetili?

Kada je reč o profesionalcima, sa kakvim svetske zvezde sarađuju, razlika je gotovo neprimetna ili vidljiva samo onima koji se dobro razumeju. Razgovarali smo sa plastičnim hirurgom da proveri jesu li ove lepotice potpuno prirode ili su imale estetske korekcije.

Koje glumice su imale plastične operacije?

Iako brojne poznate ličnosti otvoreno pričaju o plastičnim operacijama, neke zvezde ih poriču ili jednostavno ne pričaju o tome. U nastavku pogledajte koje glumice su ipak možda i imale plastične operacije, iako to niko nije primetio.

Skarlet Džohanson

Debata o tome da li je Skarlet Džohanson imala plastičnu operaciju nosa još uvek traje. I to ne bez razloga. U mladosti, njen nos je izgledao malo šire nego sada. Skarlet Džohanson negira bilo kakvu operaciju, a čak je izjavila da takve lažne informacije bacaju senku na njenu reputaciju.

Ako uporedite fotografije, nema vidljivih znakova operacije. Istina nos i vrh nosa su uži, ali ove promene mogu biti i posledica korekcije oblika nosa i posledica promena vezanih za starost. Iz tog razloga, nemoguće je sa sigurnošću reći da li je glumica imala operaciju.

Plastične operacije Blejk Lajvli

Upoređujući fotografije Blejk Lajvli, možemo sa sigurnošću da kažemo da je imala operaciju nosa. Most nosa je postao uži i ravniji, vrh nosa se suzio i podigao, a nos u celini je očigledno postao proporcionalniji.

Na fotografijama od pre više od 10 godina, može se primetiti da je glumica imala kesice na gornjim kapcima. Na kasnijim fotografijama, kapci izgledaju zategnuti, a pogled je postao otvoreniji. Može se reći da je ovo posledica plastične operacije ili podizanja čela koja je alternativa za to. Endoskopsko podizanje čela je idealno jer je moguće je raširiti lukove u različitim pravcima, eliminisati asimetriju, podići liniju obrva i time učiniti izgled otvorenijim.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

Ana de Armas

Pretpostavlja se da je Ana de Armas imala plastične operacije. Mnogi tvrde da je glumica imala operaciju nosa jer je kroz godine postao uži, a vrh nosa oštriji i definisaniji. Izgled mosta nosa se takođe promenio: postao je isklesaniji. Nos izgleda elegantno, prirodno i skladno – gotovo da nema tragova operacije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by A N A D E A R M A S (@ana_d_armas)

Hande Erčel

Pomalo neprirodan vrh nosa, blago spušten, uzak most nosa sugeriše da je, nakon što je glumica smršala, takođe imala plastične operacije. Nakon mršavljenja, masno tkivo opada, most nosa vizuelno postaje istaknutiji, a oblik postaje privlačniji. Međutim, nisu samo ove promene primećene na glumici. Nos je postao uži zbog činjenice da su most i vrh nosa suženi.

Takođe se može pretpostaviti da je urađeno endoskopsko podizanje čela ili podizanje čela u kombinaciji sa temporalnim liftom. Obrve su postale više, a oči otvorenije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

Anja Tejlor-Džoj

Anja Tejlor-Džoj je takođe možda imala plastične operacije. Na kasnijim fotografijama možete videti velike i definisane jagodice, kao i istaknutu oblast ispod. Ipak, moguće je da je ovo posledica mršavljenja, a uz to, Anja često koristi i šminku da ih istakne. Stoga ako je i uradila bilo kakvu intervenciju, to je bilo vrlo minimalno.

Jedina intervencija koja se može primetiti prilikom poređenja fotografija iz 2015. i 2024. godine su kozmetički tretmani. Uglovi donje vilice ispravljeni su filerima, zbog čega je postala izraženija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anya Taylor-Joy (@anyataylorjoy)

Izvor slike: Arturo Holmes/ taff/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate