Billie Eilish odgovorila svima koji je kritikuju jer nosi ženstvenu odeću

30. maja 2023.

| Jovana Jevtić
Billie Eilish na Instagramu objavila niz storija u kojima je kroz ironiju odgovorila na sve kritike sa kojima se susreće još od početka karijere.

Billi Eilish pretrpela je dosta kritika zbog toga što je počela da nosi ženstvenu odeću i konačno je ogovororila svima koji su joj te kritike uputili. Kao i većina žena na internetu, kritike su prisutne i kod jedne od najpoznatijih pevačica na svetu. Naime, Billie Eilish kaže da šta god da radi, mora da se bori sa onima koji nisu srećni zbog toga kako ona izgleda ili kako se ona oblači i priznaje da je već umorna od svega toga.

Na svojim Instagram pričama je proteklog vikend podelila tačno šta oseća prema onima koji je kritikuju jer nosi ženstveniju odeću, a ranije je bila kritikovana zbog toga što je nosila odeću koja nije dovoljno ženstvena.

bILLIE eILISH

Mike Coppola / Staff/ Getty Images Entertainment

Billie je u svoju odbranu napisala da je prvih pet godina u javnosti provela razmišljajući o tome što joj mnogi govore da će biti zgodnija i lepša ako se bude oblačila kao žena, uz to, bila je jako kritikovana jer je nosila univerzalne stvari. Nasuprot tome, sada se oseća dovoljno udobno da nosi i ženstvene stvari i priznaje da se jeste promenila.

Odogovorila je svima onima koji zbunjeno pitaju „šta joj se desilo“ i onima koji komentarišu da to nije ista ona Billie Eilish s početka karijere. Rekla im je da se jeste promenila i da ona može da bude i jedno i drugo, uz rečenicu „Neka žene postoje!“.

bILLIE

Kevin Winter / Staff
/Getty Images Entertainment

Osim toga, nastavila je i da je zabavna činjenica da žene mogu imati više interesovanja i da ženstvenost nije isto što i slabost. Ironičnim rečenicama Billie je objasnila svima koji šire mržnju da svaka osoba može da se izrazi na drugačiji način u različito vreme.

Već ranije, Billie se žalila na kritike koje dobija, a jednom prilikom je i izjavila da je slava užasna, ali da vredi trpeti jer joj omogućava da peva i upoznaje ljude, ali da je ipak užasna.

Izvor slike: Dimitrios Kambouris / Staff /Getty Images Entertainment

Nastavite da čitate