1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Ismejana Selena Gomez: Pevačica...

Ismejana Selena Gomez: Pevačica se borila sa kritikama zbog težine

20. јануар 2023.

| Snežana Vranić
Kako je Selena Gomez odgovorila bodišejmerima

Body shaming predstavlja ismevanje/posramljivanje zbog fizičkog izgleda. Selena Gomez se našla na meti kritika zbog težine na dodeli Zlatnog globusa.

Ismejana Selena Gomez na dodeli Zlatnog globusa

Selena Gomez nije ličnost koja se srami svog tela. Međutim, nakon ceremonije dodele Zlatnog globusa 2023, zvezda je morala da se suoči sa naletom komentara na račun svoje težine.

 

 

Zvezda se sa komentarima izborila humorom

 

Ovo nije prvi put da je ismejana Selena Gomez. Međutim, 30-godišnja glumica i pevačica se humorom izborila sa onima koji su dali sebi za pravo da javno komentarišu njenu kilažu. Po završetku ceremonije, Selena se sa  polusestrom Gracie Elliot Teefey (9) (Grejs Eliot Tifi) javila iz svog automobila u live prenosu na Instagramu. Selena se obratila svojoj mlađoj sestri sa rečima: „Trenutno sam malo debela jer sam mnogo zabavljala tokom praznika.“ Nakon toga usledilo je glasno smejanje. Zvezda je na šarmantan način stavila do znanja kritičarima njenog izgleda da je nije briga šta misle.

 

 

Selenino izdanje na crvenom tepihu

 

Selena Gomez je bila nominovana  za „Najbolju televizijsku glumicu u muzičkoj/komedijskoj seriji“ za ulogu u seriji „Only Murders in the Building“ (Samo ubistva u zgradi).  Na crvenom tepihu se glumica pojavila u raskošnoj Valentino haljini i bila raspoložena prema fotografima pozirajući s osmehom. Međutim, to očigledno nije bilo zadovoljavajuće za visoke standarde hejtera sa društvenih medija.

 

 

Glumica boluje od autoimune bolesti

Iako je nekoliko godina ranije glumica objasnila zbog čega se bori sa težinom, korisnici društvenih mreža i dalje komentarišu problem sa težinom. Naime, ismejana Selena Gomez pari od lupusa. U pitanju je autoimuna i hronična bolest u kojoj imuni sistem napada telo. Glumica i pevačica je objasnila da sama bolest i delimično ima uticaj na njenu kilažu.

 

 

Iako je odrastala pod pritiskom javnosti, Selena je vremenom naučila da se izbori sa tuđim mišljenjem i da sebe i svoje zdravlje stavi na prvo mesto. Na kraju krajeva, zar ne bi trebalo da svi to uradimo?

Izvor vesti: www.marieclaire.fr

Izvor slike: Amy Sussman/GettyImagesEntertainment