1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Evo zbog čega se...

Evo zbog čega se mnoge dame ugledaju na stil Mirke Vasiljević

27. април 2023.

| Jovana Jevtić
Gde god se pojavi, Mirka svojim blistavim izgledom privlači pažnju. Evo zbog čega je stil Mirke Vasiljević tako drugačiji i inspirativan.

Mirka Vasiljević je već od detinjstva prisutna na domaćoj medijskoj sceni. Poznata je po svojoj neodoljivoj harizmi i nestvarnoj lepoti. Stil Mirke Vasiljević je još jedna stvar kojom se može pohvaliti, a mnoge domaće dame inspirišu se njenim moćnim autfitima.

Stil Mirke Vasiljević

Amir Hamzagic/ATAImages

Od vrlo opuštenih, ležernih i svakodnevnih izdanja do najelegantnijih, Mirka se uvek dobro pokazala u izboru odeće. Ovog puta zablistala je u elegantnom, ali ipak ležernom stilu. Mirka je prisustvovala jednom događaju obučena u svetle uske farmerke i beli sako koji je sparila sa belim cipelama sa jako visokom štiklom. Velika braon torba i jednostavna šminka uveličale su autfit. Ne samo da je autfit jednostavan, a vrlo efektan, već je i vrlo otmen.

Mirka Vasiljevič

Antonio Ahel/ATAImages

Još jedno od Mirkinih blistavih izdanja bilo je snimanje novogodišnjeg programa. Za ovu vrlo elegantnu priliku Mirka je odabrala usku crnu haljinu sa dubokim prorezom koji je uspešno iskombinovala sa crnim otvorenim sandalama i elegantnom frizurom. Neobične minđuše i srebrni sad su takođe privukli pažnju kao sasvim dovoljan i efikasan nakit.

Mirka Vasiljević

Antonio Ahel/ATAImages

Jedan od najupečatljivijih Mirkinih autfita bila je kombinacija crne čipkaste haljine ispod koje se nazire svetla postava i crnih vrlo elegantnih, minimalističkih sandala. Ovu kombinaciju izabrala je za venčanje svojih prijatelja a sa sigurnošću se može reći da je na tom događaju privukla veliku pažnju.

Stil Mirke Vasiljević

Antonio Ahel/ATAImages

Kao što se već zna, gde god se pojavi, Mirka Vasiljević privlači pažnju svojim neverovatnim izgledom. To se desilo i na otvaranju Filmskog festivala u Vrnjačkoj Banji kada se pojavila u glamuroznom zlatnom kombinezonu.

Stil Mirke Vasiljević zaista je fenomenalan i to je razlog zbog čega je baš ona inspiracija mnogim ženama. Uvek jednostavna i elegantna, bez preteranih detalja, Mirka uvek zna kako na pravi način da istakne svoju prirodnu lepotu, vitku liniju i osećaj za modu.

Izvor slike: Antonio Ahel/ATAImages

Nastavite da čitate