1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Marija Šerifović najavila novi...

Marija Šerifović najavila novi album: Neočekivani preokret

26. април 2023.

| Miljana Momirović
Samo ćemo reći da će svi tekstopisci biti oduševljeni zbog ove prilike.

Pobednica Evrovizije i neverovatna umetnica, Marija Šerifović, najavila je dugo očekivani album ali ovo niko nije očekivao.

Marija Šerifović najavila novi album: Neočekivani preokret

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

Prošlo je nekoliko godina od poslednjeg albuma, a nakon toga, Marija je izbacila par singlova. Iako je poslednju pesmu izbacila pre samo četiri meseca, svi su postali nestrpljivi kada će album sa novim pesmama da izađe jer ga već neko vreme najavljuje.

Marija Šerifović pozvala tekstopisce za njen novi album

Bez obzira što ga je gotovo završila, Šerifovićeva je došla na ideju da proslavi jednog od talentovanih tekstopisaca. Pozvala je sve autore da pošalju svoje tekstove i demo snimke, kako bi snimila pesmu i otpevala baš njihove reči u muzičkom sudiu. A ko zna, možda snimi i muzički spot koji bi pesmu doveo na visinu zadatka.

Ona je juče na svom Instagram profilu objavila video i saopštila:

– Rešila sam da nekome od vas mladih, talentovanih autora dam šansu. Nekome ko možda nema put, priliku da pošalje svoje delo da bi to otpevao neko od, hajmo reći, opšte poznatog izvođača. Stvar je prosta: očekujem demo snimke, očekujem puno talentovanih ljudi. Hajmo zajedno da se nadamo da će se to meni dopasti i da će neko od vas dobiti lepu šansu i priliku za novi početak. Srećno!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

Malo je reći da je ovim potezom Marija oduševila sve autore, ali i one koji to nisu jer bi učinila predivno delo. Na ovaj način bi pružila šansu talentima koji nisu još uvek primećeni, a bez sumnje su vredni pažnje.

Mnoge koleginice su joj čestitale što se odlučila na ovo, a jedan od zanimljivih komentara je bio:

– Preumorni smo svi mi individualci koji neprestano imamo utisak da je sve monopol i da nam se šansa ne daje bez nekih „krivina“ i prečica u kojima se ne vidimo. A ljubavi prema muzici i inspiracije na pretek.

Bravo, Marija!

Izvor slike: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Nastavite da čitate