1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Viktorija Bekam slavi 50....

Viktorija Bekam slavi 50. rođendan ali ove činjenice mnogi nisu znali

17. април 2024.

| Miljana Momirović
Pre nego što se proslavila, imala je zanimljiva iskustva.

Viktorija Bekam će svoj 50. rođendan slaviti četiri dana na selu sa mužem Dejvidom Bekamom i njihovo četvoro dece.

Dugo se pričalo i o potencijalnom nastupu Spice Girls, bivše grupe modne dizajnerke ali prema informacijama iz Mirror-a, ponovno okupljanje se na kraju neće ostvariti.

Viktorija Bekam slavi 50. rođendan

Viktorija Bekam (devojačko prezime Adams) počela je da sanja o glumačkoj karijeri sa samo osam godina kada je njena majka odvela nju i njenog brata na projekciju filma News Ev 1982. Iako je još bio dete, kaže da je, dok je gledala film, shvatila da želi da glumi. Ipak, život je imao druge planove.

Muzička karijera

Pre nego što je postala članica čuvene  grupe Spice Girls, Viktorija Bekam je pevala u drugom bendu Persuasion. Grupu su činile tri devojčice i dva dečaka, a uglavnom su izvodili disko pesme. U tom periodu videla je malu reklamu u potrazi za plesačicama i pevačicama između 18 i 23 godine.

Koji posao je imala Viktorija Bekam?

Pre nego što je njena karijera zaista postala uspešna, Viktorija Bekam je radila mnogo običnije poslove. Bila je reklamni model za Daily Mirror, na primer. Međutim, ovaj posao joj se nije svideo, uglavnom zbog odeće koju je morala da nosi na fotografisanje: kratke suknje, crop top majice i uske pantalone. Ponekad je morala da deli majice i olovke kao hostesa, a radila je i kao prodavačica u prodavnici parfema.

Viktorija Bekam 2005

Ljubavni život pre Dejvida Bekama

Svi znaju za trenutni brak Viktorije Bekam, ali malo ko zna da je pre ljubavne priče sa fudbalerom nekada bila verena. Njen prethodni verenik Mark Hud se nije dobro ophodio prema njoj, pa se nikada nije udala za njiga. Nijednoj od članica grupe Spice Girls se nije svideo njen bivši verenik jer je živeo sa roditeljima i nije uložio dovolljno truda u njihovu vezu.

Viktorija Bekam Dejvid Bekam

Kako će Viktorija Bekam proslaviti rođendan?

„Dejvid i Viktorija su svojim prijateljima dali do zna da planiraju žurku za pamćenje – a sada se ispostavilo da će biti četiri nezaboravne noći za njihove porodice. Trenutni plan je da imamo jednu glavnu žurku, ali će njihova porodica i bliski prijatelji biti pozvani na sva četiri dana“, rekao je jedan izvor tom listu.

Izvor slike: Hector Vivas/Stringer/GettyImagesEntertainment, Gareth Cattermole/Staff/GettyImagesEntertainment, Frazer Harrison/Staff/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate