1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Izvajane ruke u 51....

Izvajane ruke u 51. godini: Vežbe kraljice Leticije zatežu svaki mišić (video)

21. новембар 2023.

| Jelena Mladenović
Španska kraljica nište ne prepušta slučaju i izuzetno radi na sebi

Vežbe kraljice Leticije za savršeno zategnute ruke!

Španska kraljica Leticija godinama diktira modne trendove i to ne samo na crvenom tepihu već i  na ulicama svetskih gradova.

Uvek elegantna, autentična i sofisticirana, odeća kraljice Leticije svakoj prilici daje dozu glamura i može se slobodno reći da je upravo ona ikona klasičnog stila.

Osim perfektnog stajlinga gde god da se pojavi, Supruga španskog kralja Felipea  u 51. godini izuzetno vodi računa o svom zdravlju i fizičkom izgledu kome ne mogu da pariraju mlađe od nje.

Verovatno ste u više navrata primetili njene zategnute ruke i pitali se kako joj uspeva?

Vežbe kraljice Leticije za savršeno zategnute ruke

Osim ishrane lepa kraljica ima određenu rutinu vežbanja, koja uključuje kardio vežbe i specijalnu Ajengar jogu.

Kako piše Daily Mail, poznato je da španska kraljica ustaje svako jutro u 7 časova i da dan započinje posebnom vrstom joge, koja ima naglasak na preciznosti i pozama koje traju duže od proseka, a koje pomažu u izgradnji snage i tonusa mišića.

Ovaj oblik joge je delotvoran ne samo za one koji žele da smršaju, već ima mnogo benefita i za nervni i imuni sistem, a poboljšava i kvalitet sna.

Najbolja haljina za žene preko 50 godina – Prikriva sve što treba, nosi je i kraljica Leticija

Sertifikovani učitelj joge Baju Prihandito rekao je za Mailonline da Ajengar joga možda nije najpopularniji izbor, ali da ima mnogo prednosti budući da poboljšava fleksibilnost, balans i jačinu celog tela.

– Vežba je usmerena na različite grupe mišića, uključujući ruke, core i noge, što dovodi do sveobuhvatnog efekta snage i toniranja za celo telo.

– Ovo bi mogao biti faktor koji doprinosi vidljivo zategnutim rukama kraljice Letizije i ukupnom snažnom držanju- rekao je Baju.

Kraljica Letisija ne može da pogreši, a i ova nijansa joj savršeno stoji

Ovaj indijski oblik joge takođe razvija i „svesnost i koncentraciju, što dovodi i do emocionalnog blagostanja.

Kako prenose strani mediji, kraljica Leticija radi i vežbe sa tegovima sa akcentom na vežbe biceps i shoulder curls, ističe njen bivši lični trener Hose Ignasio Hernandez-Koronado.

Kako bi celo telo održala u formi ona  uživa u kardio vežbama i često ide na trčanje ili šetnje kroz bašte palate Zarzuela u Madridu.

– Ona obično koristi taj prvi sat (kada ustane u 7 ujutru, prim. aut) da trči kroz bašte Zarzuele. Kraljica ima i ličnog trenera koji svakog jutra dolazi u Palatu – rekao je bivši radnik palate za The Express.

– Ona trenira u porodičnoj privatnoj teretani i radi vežbe sa tegovima, neke kardio aktivnosti i boks – objasnio je on.