1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Kraljica Letisija ne može...

Kraljica Letisija ne može da pogreši, a i ova nijansa joj savršeno stoji

12. септембар 2023.

| Snežana Ilić
Kraljica Letisija u svakoj prilici dokazuje da je ikona stila

Kraljica Letisija je ikona stila i ozbiljna pretnja Kejt Midlton i Raniji od Jordana, posebno kada se njihovi susreti pretvore u modne duele. Gotovo da ne postoji stajling kojem bismo mogli da pronađemo manu.

Kraljica Letisija stajling

Photo by Pablo Cuadra/Getty Images

Supruga španskog kralja Felipea drži se proverene klasike i elegancije, a u zavisnosti od prilike u autifte unosi savršeno izmerenu dozu glamura, odnosno ležernosti.

Za svaku aktivnost ima adekvatan fashion odgovor i čim izađe iz dvora nastoji da potvrdi svoju reputaciju modne ikone. To joj je sad već prešlo u naviku.

Ponesena „barbimanijom“, lepa kraljica je prve dane septembra provela u roze raspoloženju.

Za „UNICEF Spain Awards“ u Madridu odabrala je elegantno odelo u „bubblegum“ nijansi, sa strukiranim sakoom i pantalonama cigaret-kroja.

Iako se odelo tradicionalno smatra muškom odećom, na Letisiji je tog dana apsolutno sve bilo ženstveno i romantično. U besprekornu kompoziciju ušle su i nežna bela bluza, trendi bež cipele sa kopčom i „kitten“ štiklama, kao i srebrne minđuše neobičnog oblika.

Kad već pominjemo asesoar, da ne zaboravimo da je nosila i čaroban osmeh…

Megan Markl stala na crtu Kejt Midlton- Ko koga kopira? (foto)

Iz roze nijansi zgodna kraljica brzo se „prešaltovala“ u mornarski stil. Juče se na jednom događaju u La Korunji, priređenom povodom polaska u školu, pojavila u još jednom senzacionalnom izdanju.

Ovog puta odlučila se za plavu boju i marinero trend. Tamnoplave pantalone (cigaret kroj joj se baš dopada ovih dana), cipele u istoj boji i bluza sa kratkim rukavima i plavo-belim horizontalnim prugama. Kao i uvek, apsolutno fantastična.

Da li se vama dopada Letisijin stil odevanja?

Vidi Rezultate

Loading ... Loading ...

Izvor slike: Pablo Cuadra/Getty Images