1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Trendi dioptrijske naočare: Trendi...

Trendi dioptrijske naočare: Trendi okviri poznatih dama

15. август 2023.

| Snežana Vranić
Dioptrijske naočare mogu da budu zanimljiv modni dodatak.

Za razliku od ostalih modnih aksesoara, dioptrijske naočare nisu nešto što biramo i često i ne želimo da ih nosimo. Srećom, postoji niz zanimljivih okvir koji mogu učiniti da imate trendi dioptrijske naočare. Evo kakve okvire nose naše poznate dame.

Trendi dioptrijske naočare: Tijana Dapčević

Tijana Dapčević se poigrava sa stilom i menjanjem dioptrijskih naočara. Pevačica ima slične „mačkaste okvire“ u crnoj i jarko crvenoj boji. Međutim, nije ponekad nosi i crne okvire sa kvadratnim staklama, dok je u poslednje vreme možemo videti i sa tankim okvirom koji ima gornju poveznicu između dva stakla. Nije tajna da joj svi ramovi odlično stoje i da ih uvek nosi sa stilom.

Konstrakta

Konstrakta je takođe umetnica koju smo navikli da viđamo sa dioptrijskim naočarima. Navikli smo da je viđamo sa crnim kvadratnim okvirima koji su se savršeno uklapali sa njenom crnom kosom. Međutim, pevačica je odlučila da promeni okvire i sada nosi veoma zanimljive naočare. U pitanju su okrugli okviri sa podebljim žutim ramom koji njoj stoje savršeno.

Trendi dioptrijske naočare: Severina

Severina ne nosi ove naočare često, ali ih povremeno stavi i obraduje fanove fotografijama na Instagramu.  Ona je odabrala sasvim klasičan okvira koji u uglovima rama ima zanimljive šare. Naočare pevačici daju poseban sofisticiran izgled.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Marija Vicković

Glumica se češće pojavljuje bez naočara nego sa njima, ali je činjenica da joj one odlično stoje. Ljubičasti veliki okvir sa debljim uglovima ističu njene zelene oči, a ovaj model je svakako i sam po sebi zanimljiv.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Vickovic (@marijavicko)

Izvor slike: Antonio Ahel/ATAImages, Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Nastavite da čitate