1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Zašto je Tejlor Svift...

Zašto je Tejlor Svift iskopirala stil Kejt Midlton?

06. фебруар 2024.

| Miljana Momirović
Izgledala je kao princeza na dodeli Gremi nagrada - ali bukvalno.

Dodela Gremi nagrada 2024. godine već ulazi u istoriju, a ovo je šlag na tortu. Pevačica Tejlor Svift se zapravo obukla vrlo slično princezi Kejt Midlotn.

Iako je napravila veliki uspeh jer je postala jedina umetnica koja je četiri puta osvojila Nagradu za album godine, njen modni izbor je zapao za oko.

Tejlor Svift u stilu princeze

Svi su bili oduševljeni kada se Tejlor Svift pojavila na crvenom tepihu za dodelu Gremi nagrada u beloj Schiaparelli haljini sa prorezom do butina bez bretela. Ipak, ono što mnogima nije bilo jasno je zbog čega je ponovila identičan stil kao i princeza Kejt Midlton na BAFTA 2023. godine.

Kao i princeza od Velsa, Svift je uparila izgled sa crnim operskim rukavicama, ali je dodala neke posebne dodatke koji su uključivali slojevitu ogrlicu i vintidž Lorraine Schwartz koji je nosila takođe kao ogrlicu.

Iako slična, Kejtina haljina na dodeli nagrada BAFTA 2023. bila je dizajn Alexander McQueen, a prvi put ju je nosila 2019. godine na istoj ceremoniji. Haljina ima cvetne ukrase na levom ramenu koje joj je prekriveno belim šifonom.Ovom izgledu Kejt je dodala operske rukavice i velike cvetne minđuše od roze zlata.

kejt midlton BAFTA 2023

Zašto se Tejlor Svift obukla kao Kejt Midlton?

Najslavniji par kraljevske porodice, princeza Kejt i princ Vilijam su još ranije pokazali da su obožavatelji Tejlor Svift.

Roni Vud je rekao za Hello u novembru 2023. da se princ Vilijam našalio da će otići na jedan od njegovih koncerata samo ako se Sviftova pojavi.

„Razgovarali smo o turneji i rekao sam, ‘Hajde, moraš da dođeš na turneju’ i pričali smo o novom albumu. Vilijam je rekao da hoće samo ako bismo mogli da dovedemo Tejlor Svift tamo“, rekao je Vud.

Fanovi pevačice protumačili su ovaj potez na dodeli Gremi nagrada kao zahvalnost kraljevskoj porodici na njihovoj podršci.

Izvor vesti: people.com

Izvor slike: Chris Jackson / Staff/GettyImagesEntertainment, Matt Winkelmeyer / Staff/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate