1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Između starih i novih...

Između starih i novih fotografija nema razlike: Tajna lepote Branke Katić je otkrivena

29. октобар 2023.

| Jelena Mladenović
Blagost i harizma prate glumicu od samog početka

Koja je tajna lepote Branke Katić? Nedavno se pojavila u Beogradu kada je primila nagradu „Miloš Žutić“ za najbolje glumačko ostvarenje za ulogu Blanš u predstavi „Tramvaj zvani želja“, a kao što to obično biva kada se pojavi u javnosti, glumica svojom lepotom privuče ogromnu pažnju.

majka branke katić, tajna lepote Branke Katić

ATA Images

Branka Katić već godinama ima dve adrese. Jednu u Beogradu koji će zauvek biti njena grad, grad u kome radi ono što voli i London, gde je izgradila porodični život sa producentom i rediteljem Džulijanom Farinom, sa kojim ima dva sina – Luja i Džoa.

Branka Katić – Odrasla sam uz mamu sa bipolarnim poremećajem, najviše me plašio taj njen pogled

Iako je u glumačkim vodama od 1985. godine kada se kao tinejdžerka pojavila u filmu  „Nije lako sa muškarcima“ njena privatnost nikada nije dospela u medije, već je publika prepoznaje po nestvarnoj harizmi, vanvremenskom talentu i unutrašnjoj lepotom.

Tajna lepote Branke Katić

Ipak, ovih dana nismo ostali imuni na lepotu Branke Katić koja od vremena Bube u “Mi nismo Anđeli” gotovo ima isti sjaj i blagost, a čini se da Branka nije podlegla estetskim trendovim, pa se na njenom licu u 53. godini vidi koliko dostojanstveno stari.

Tajna lepote Branke Katić

Youtube

– Ono što mene hrani i što me čini ovakvom je ljubav koja osećam prema svakom ljudskom stvoru. I trudim se da vidim najbolje u čoveku. Trudim se da na nekim raskrsnicama života ili kada ima pravo mogućnost izbora da uvek izaberem nešto što možda nije neminovno lakše, ali je bolje za mene i ljude oko mene.

Carica Katarina Velika i Irina Šajk nisu odolele – 4 tajne Ruskinja za pravu lepotu

– Kada bi svi pokušavali da nađemo lepo u svakodnevnom životu i dobre strane svojih prijatelja, porodica da bi onda sve probleme koje život nosi lakše preboleli. Tako da mislim da je to stvarno izbor.

Branka Katić, Tajna lepote Branke Katić

ATA Images

– Probudiš se ujutro i ako si živ treba da budeš zahvalan, što imaš još jedan dan da možda nešto bolje uradiš, da nekog zagrliš, da nekom pomogneš, da nasmeješ, pomiluješ, mislim da je to neka blagost na koju moramo biti zahvalni – rekla je Branka Katić jednom prilikom za Blic i može se reći otkrila nam tajnu svoje beskrajne lepote.

Izvor slike: ATA Images