1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Stil Slobode Mićalović: Spoj...

Stil Slobode Mićalović: Spoj elegancije i ležernosti

31. март 2023.

| Jovana Jevtić
Stil Slobode Mićalović zaista je jedan od najelegantnijih, najpristojinijih i najmodernijih na našim prostorima.

Jedna od najpoznatijih i najomiljenijih srpskih glumica, Sloboda Mićalović, već je mnogo puta pokazala svoju zainteresovanost za praćenje trendova, ali i odličan osećaj za modu. Njen stil je uvek dostojan hvale, nijedan njen autfit nikada ne prođe neopaženo. Stil Slobode Mićalović zaista je jedan od najelegantnijih, najpristojinijih i najmodernijih na našim prostorima.

Glumica je veoma aktivna na Instagramu gde možemo videti neke od njenih najboljih izdanja. Predstavljamo vam stil Slobode Mićalović kroz nekoliko njenih najefektnijih autfita.

Stil Slobode Mićalović odiše otmenošću i elegancijom

Prolećna haljina otvorenih leđa

Prema kalendaru, proleće je počelo. Došlo je vreme za cvetne haljine koje se lepršaju na vetru. Sloboda Mićalović se za ovu priliku opredelila za tamnu prozirnu haljinu sa belim cvetovima, otvorenih leđa. Ovo je jedan od modela haljina koji svaka žena treba da ima u ormaru.

Elegantna haljina asimetričnih ramena

U pitanju je haljina koja svojim krojem ističe vitku figuru Slobode Mićalović.  Teget haljina od pliša sa asimetričnim ramenima ne može svakome tako dobro da stoji.

Ležerno izdanje

Kao što je već rečeno, glumica se dobro snalazi prilikom izbora svih vrsta autfita. Na fotografiji možemo videti kako Sloboda izgleda u oversized beloj košulji koja je danas veoma popularna, sa neurednom punđom i pramenovima kose koji padaju preko njenog lica.

Crni uski kombinezon

Za gostovanje u jednoj televizijskoj emisiji, Sloboda je odabrala klasični crni kombinezon bez rukava koji je zaludeo ženski deo njene publike.

Farmerke i svetla bluza: Kombinacija za putovanje

Svi znamo da je za svako putovanje veoma važno odabrati odeću koja je udobna i praktilna. Za svoje putovanje, Sloboda se odlučila za neutralne farmerice i svetlu bluzu koju je sa prednje strane uvukla u farmerke. Od obuće opredelila se za UGG čizmice, a kako je u pitanju bilo februarsko putovanje, možemo primetiti da Sloboda oko sturka nosi kožnu jaknu.

Beli kaput i prirodan izgled

U pitanju je zimska kombinacija koja ni u kom slučaju ne bi smela proći neopaženo. Slobodin beli kaput toliko je nežan, ženstven i elegantan da bismo ga svi poželeli u svom ormaru. Kaput je obukla preko crnog komada odeće, a sparila ga je sa velikim prstenom sa belim kamenom. Kako smo navikli da Sloboda uvek ističe svoj prirodan izgled u prvi plan, i na ovoj fotografiji to možemo videti. Njeno lice bez šminke i ovaj put nas ostavlja bez daha.

Glumica je toliko puta dokazala svoj osećaj za modu da je zaista teško izdvojiti njene najefektnije autfite. Da li se vama dopada stil Slobode Mićalović?

Izvor slike: Antonio Ahel/ATAImages

Nastavite da čitate