1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Sportski autfiti: U čemu...

Sportski autfiti: U čemu vežbaju i treniraju poznate ličnosti?

09. јун 2023.

| Snežana Vranić
Šta poznate dame nose prilikom treniran

Uvek pratimo modne odabire u svečanim prilikama, dok sportski autfiti ostaju u senci. Međutim, kada je u pitanju treniranje i vežbanje, veoma je važno da sportski autfit bude i udoban i praktičan. Evo kakvu garderobu biraju poznate zvezde,

Sportski autfiti: Ivana Vuleta

Ivana Vuleta često na Instagram profilu objavljuje snimke i fotografije tokom njene rutine vežbanja.  Ona definitivno bira ono što je najpraktičnije i najudovnije kako bi valjano mogla da radi vežbe. Sportiskinja se najčešće odlučuje za sportske uske šorceve i sportske topove. Osim što su praktični, oni ističu i njenu savršenu figuru.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivana Vuleta (@ivanaspanovic)

Anđela Jovanović

Poznata glumica se nedavno verila što nije želela da dođe do javnosti, ali zato je sa nama podelila snimak kako preskače motku. Ovom prilikom, glumica je imala zaista zanimljiv autfit. Uz crni sportski šorc uz telo srednje dužine, ona je obukla tanku šuškavu jaknu plave boje. Međutim, ono što je svakako privuklo pažnju bile su njene crvene naočare. Naravno, veoma je zanimljivo bilo i glumicu videti u sasvim novom izdanju i u ovoj sportskoj disciplini.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Andjela Jovanovic (@_blejzmodesti)

Sportski autfiti: Maja Ognjenović

Maja Ognjenović je na Instagram profilu podelila zanimljiv snimak sa treninga u kome se vidi  kako izgleda poznata odbojkašica na treningu. Maja je u širokom crnom šorcu i tankom duksu dugačkih rukava. Osim toga, ona nosi i štitnike za kolena koji su u ovom sportu neophodni.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Eczacıbaşı Spor Kulübü (@eczacibasisporkulubu)

U svakom slučaju, jasno je da udobnost i praktičnost u ovakvim autfitima imaju prednost. Međutim, to uopšte ne mora da izgleda loše što su ove dame i dokazale.

Izvor slike: Marija Mladjen/ATAImages, Dusan Milenkovic/ATAImages