1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Najpopularniji modeli korseta na...

Najpopularniji modeli korseta na našoj sceni (Nataša Bekvalac, Danijela Dimitrovska, Jelisaveta Orašanin Teodosić)

08. јун 2023.

| Miljana Momirović
Za zavodljivi noćni stajling.

Ovogodišnji modni trendovi zaista navode da izađemo iz zone komfora i probudimo zavodljivost u sebi. Otkrivamo koji su najpopularniji modeli korseti, a poznate ličnosti će vam pokazati kako ih one stilizuju bez premca.

Pogledajte u nastavku tri stajlinga sa prelepim korsetima za zavodljivi izgled.

Najpopularniji modeli korseta na našoj sceni (Nataša Bekvalac, Danijela Dimitrovska, Jelisaveta Orašanin Teodosić)

Teksas korset

Evidentno je da je teksas jedan od vodećih trendova u modi ove sezone, pa nije iznenađujuće da su se pojavili čak i teksas korseti.

Prelepa Danijela Dimitrovska stilizovala ga je preko bele košulje šireg kroja i sve uparila sa širokim pantalonama u beloj boji. Kao šlag na tortu došle su brojne zlatne ogrlice i velike zlatne karike koje su ovom stajlingu dodale dozu luskuza.

Najpopularniji modeli korseta: Čipkani korset

Za večernje varijante, Jelisaveta Orašanin Teodosić odlučila se za zavodljivi model crnog korseta od čipke koji otkriva njen dekolte. Čitav korset prekriven je zanimljivim vezenim detaljima. Čitav stajling odaje utisak prefinjene dame sa stilom.

Korset sa cirkonima

Nismo ni očekivali drugačije, ali Nataša Bekvalac nas je ovom odevnom kombinacijom zaista ostavila bez daha. U pitanju je prelepi kožni korset u boji kože koji je prekriven cirkonima. Uz njega se savršeno slažu i rukavice koje je stavila u istom modnom dizajnu. Sve je stilizovala uz providnu čipkanu suknju sa cirkonima kao prava zvezda. Njen vrat je ukrašen debelom blistavom ogrlicom koja krasi otvoreni dekolte.

Možemo samo reći: vau!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

Da li biste izašli iz zone komfora i pružili korsetu šansu za noćni izlazak ili specijalni događaj? Ono što je sigurno, privući ćete brojne poglede i komplimente.

Izvor slike: Marija Mladjen/ATAImages

Nastavite da čitate