1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Samo da sija: Šljokice...

Samo da sija: Šljokice tako dobro stoje ovim damama

22. јун 2023.

| Miljana Momirović
Idealni stajling za večernje prilike.

Na večernjim odevnim kombinacijama šljokice su ove sezone (a i već godinama unazad) vrlo popularne. Pozajmite ideju od poznatih dama za stilizovanje.

Samo da sija: Šljokice tako dobro stoje ovim damama

Cirkoni su ranih 2000ih bili neverovatno polularni na modnim komadima. Ipak, ovaj trend je daleko iza nas i nadamo se da će tako i ostati zbog toga što često izgledaju jeftino i nekvalitetno. S druge strane, cirkone su zamenile šljokice koje odišu luksuzom na svakoj odevnoj kombinaciji i doprinose skupom izgledu. Pogledajte u nastavku kako ih nose popularne žene na našoj sceni.

Prorezi i šljokice

U slučaju da ovog leta želite da malo zagolicate maštu, prorezi na haljinama i majicama su idealan trik za to. Pevačica Nevena Božović se za nastup odlučila za baš takav model. Njena haljina srebrna haljina prekrivena je šljokicama, dok prorez otkriva stomak i njenu izvajanu figuru. Model ima duboki šlic sa strane i zanimljivi šal od istog materijala koji je poslužio kao ešarpa. Nevena je sve uklopila uz sandale na štiklu i tankim srebrnim kaiševima.

Mini haljina sa šljokicama

Dok je pozirala pored bazena koji je okrenut ka veličanstvenom zalasku sunca, influenserka i vlasnica modeling agencije, Danijela Dimitrovska nosila je svetlucavu srebrnu haljinu. Njena mini haljina je potpuno prekrivena šljokicama koje se presijavaju u svim bojama. Uz nju je uparila crne sandale na štiklu koje takođe imaju svetlucave kaiševe.

Haljina sa golim leđima

Ako se o nečemu pisalo „na sva zvona“, kako se to popularno kaže, onda je to haljina sa golim leđima Jelene Rozga koju je nosila na MAC dodeli nagrada.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Sličnog dizajna, pevačica je nekoliko dana kasnije pozirala u veličanstvenoj crnoj haljini koja je prekrivena šljokicama i takođe otkriva leđa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Koji model je kod vas izazvao najveće oduševljenje?

Izvor slike: Antonio Ahel/ATAImages, Marija Mladjen/ATAImages

Nastavite da čitate