1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Sa modne piste: Prorezi...

Sa modne piste: Prorezi su jedan od vodećih trendova u Srbiji

14. јун 2023.

| Miljana Momirović
Dame u modnim kombinacijama sa prorezima zrače seksepilom.

Prvo providna odeća, a sada prorezi – novi modni trendovi odišu misterioznošću koja naglašava seksepil svake dame. U nastavku pogledajte tri odevne kombinacije sa naše scene.

Sa modne piste: Prorezi su jedan od vodećih trendova u Srbiji

Prorezi na crnoj haljini

Mala crna haljina je upravo dobila seksepilniju sestru – crna haljina sa prorezima. Influenserka Tamara Kalinić pozirala je pored automobila u crnoj mini haljini i otvorenim sandalama sa na štiklu u crnoj boji. Haljina na sebi ima prorez na stomaku i iznad grudi, a čitav stajling je uklopila uz crnu Michael Kors torbicu za zlatnom ručkom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Srebrna haljina sa prorezima

Ovogodišnja modna kolekcija Biljane Tipsarević izgleda zaista neverovatno ali smo ipak bili iznenađeni kada ispozirala u predivnoj srebrnoj haljini. Čitav dizajn prožet je sa dva najpopularnija modna trenda – prorezi i ruže. Maxi haljina ima dubok prednji šlic koji otkriva njenu figuruku, dok u predelu stomaka ima neobične izreze. Traka koja joj ide oko vrata zakačena je za haljinu, a na mestu gde se spajaju ušivena je srebrna ruža.

Biljana je ovu kreaciju opisala ovako:

– Sjajna srebrna haljina vam pruža osećaj letnje boginje, čime je i inspirisana naša kolekcija Hlorida.

Kombinezon sa prorezima

Pre nekoliko nedelja, Sara Jovanović i Dunja Jovanić prisustvovale su lansiranju H&M x Mugler kolekcije. Tim povodom, Sara je obukla crni kombinezon koji je takođe kombinacija dva trenda – prorezi i, ovog puta, providni trend. Istina je da oba trenda, sama po sebi odišu seksepilom i misterioznom energijom, a Sara u ovom kombinezonu je sve to, pa puta dva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

Izvor slike: Kristy Sparow / Stringer/GettyImagesEntertainement, Stefania M. D'Alessandro / Stringer/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate