1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Sijena Miler: Mlađi muškarci...

Sijena Miler: Mlađi muškarci više poštuju žene

17. јун 2024.

| Miljana Momirović
Glumica je otkrila kako se nosi sa razlikom u godinama.

Sijena Miler i Oli Grin su jedan od najpopularnijih parova Holivuda. Četrdesetdvogodišnja glumica ne govori često o njhovoj vezi ali je napravila izuzetak.

U prošlosti je prošla kroz teške trenutke zbog curenja informacija iz privatnog života u medije, uključujući i hakovanje mobilnog telefona. Iz toga razloga retko otvoreno priča o svojoj ljubavnoj vezi sa 15 godina mlađim muzičarom.

Sijena Miler ima 15 godina mlađeg dečka

Glumica je sadašnjeg partnera Olija Grina upoznala na žurci povodom Noći veštica.

„A onda sam se, vrlo brzo, zaljubila u njega. Nisam rekla, ‘Imaću dečaka mlađeg od mene’ To je više bilo kao, ‘O ne, zašto si tako mlad, to mi smeta'“, rekla je Sijena Miler za intervju.

Nije očekivala da će veza prerasti u ozbiljan odnos ali je na kraju sudbina pokazala drugačije.

Par je zajedno više od dve godine, a prvi put su se pojavili u javnosti u martu 2022. godine na zabavi povodom dodele Oskara. Prošlog marta Sijena Miler je rodila njihovo prvo dete. Ima i 11-godišnju ćerku sa Tomom Staridžom.

sijena miler i oli grin

Da li mlađi muškarci više poštuju žene?

Milerova je pomenula i da je njen partner uravnotežen muškarac i čak opravdala svoje razmišljanje kroz ono što je primetila da se dešava novim generacijama muškaraca.

„Postoji razlika u načinu na koji muškarci u ovoj generaciji poštuju žene. To je za njega veoma specifično, veoma je ozbiljan i uravnotežen i takođe mislim da se radi o njegovim godinama. Odrasli su u okruženju sa jednakošću. Vidim istu stvar i u njegovim devojkama.“

Sijena Miler je dodala da je, tokom godina, naučila koliko su granice koje postavljaju mlađi muškarci jasne, i koliko često kažu ne, na način na koji njena generacija nije.

Naravno, postoji bezbroj faktora koji utiču na to kako se muškarci ponašaju prema ženama, a godine svakako nisu presudne. Neki veruju da mlađi muškarci više poštuju žene jer su odrasli u društvu koje je svesnije rodne jednakosti. S druge strane, stariji muškarci mogu biti privrženiji jer su imali više iskustva sa ženama kao ravnopravnim partnerkama, koleginicama i prijateljicama.

Ne postoji tačan odgovor, a istina je da i od jednih i od drugih žene zaslužuju poštovanje, nežnost i brigu.

Izvor slike: Gareth Cattermole/Staff/GettyImagesEntretainment, Cindy Ord/Staff/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate