1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Selena Gomez i Zayn...

Selena Gomez i Zayn Malik viđeni zajedno kako se drže za ruke

28. март 2023.

| Snežana Vranić
Nekoliko različitih izvora potvrđuju da je par viđen zajedno i da su delovali zaljubljeno.

Selena Gomez i Zayn Malik su viđeni zajedno u restoranu kako se ljube. Po nekim izvorima delovali su zaljubljeno.

Selena Gomez i Zayn Malik započinju vezu?

Jedna TikTokerka je objavila snimke ekrana gde joj je njena prijateljica poslala poruku u kojoj tvrdi da su ove dve poznate ličnosti zajedno ušle u restoran. Potom je TikTokerka primetila zanimljivu stvar. Naime, Zayn Malik na Instagramu prati samo 18 ljudi, a Selena Gomez je jedna od njih.

@klarissa.mpeg #fyp #greenscreen #selenagomez #zaynmalik ♬ original sound – Klarissa Garcia

Međutim, ovo nije jedini izvor na osnovu koga se zaključuje da par započinje romansu. Još jedan svedok je za Entertainment Tonight potvrdio da ih je video i da su u restoran ušli ljubeći se i držeći se za ruke. Izvor je takođe istakao da su delovali kao da su na dejtu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zayn Malik (@zayn)

Poznato je da je Zayn Mali izlazio sa Gigi Hadid sa kojom ima i dvogodišnju ćerku Khai. Jedan izvor je za US Weekly rekao da Gigi ne bi imala nikakvih problema ako su Selena Gomez i Zayn Malik zaista zajedno. Supermodelu je jedino važno da Zayn ne zanemari ćerku.

Sa druge strane, Selena je bila povezivana i sa Andrew-om Taggart-om iz grupe The Chainsmokers, međutim nikada nije potvrdila ove glasine. Fanovi svakako navijaju da je ova glasina tačna, čak su im smislili i dosetljiv nadimak „Zelena“.

 

Izvor vesti: www.marieclaire.com

Izvor slike: Rick Diamond / GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate