1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Sara Jo i Dunja...

Sara Jo i Dunja Jovanić su prisustvovale svetskoj H&MxMugler reviji u Njujorku

21. април 2023.

| Snežana Vranić
Sara Jo i Dunja Jovanić su prisustvovale reviji u krugu svetski poznatih ličnosti.

Sara Jo i Dunja Jovanić prethodnih dana preplavljuju Instagram snimcima i videima iz Njujorka. Prenos uzbudljive atmosfere su ispratili mnogi fanovi.

Sara Jo i Dunja Jovanić su srpske predstavnice na na svetskoj reviji

Pevačica Sara Jo na Instagramu deli slike i videe iz Njujorka u koji je zajedno sa influenserkom Dunjom Jovanić prisustvovala na svetskoj reviji brenda H&M. H&M ovaj projekat radi u saradnji sa brendom Mugler.Revija je i dizajnirao kreativni direktor Casey Cadwallader brenda Mugler koji je doneo slobodu izražavanja, visoki glamur i smeo stil. A na reviji su prisustvovale mnoge svetki poznate ličnosti poput Pamele Anderson.

Sara Jo je za ovu priliku nosila usku mini haljinu sa korsetom i bež i roze nijansama. Uz to je nosila šljokičasti roze kaput. Izgled su upotpunile i pink tašna i lakovane štikle. Njena frizura sa punđom je upotpunila njen izgled dajući joj elegantnu notu. Sara je snimcima prenosila atmosferu sa revije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

Sara Jo i Dunja Jovanić su podelile snimke iz

obilaska Njujorka

Osim što je su prenele i podelile sa fanovima uzbudljivu atmosferu sa revije, na profilu Dunje Jovanić možemo videti i zanimljiv snimak u kome se pevačica i influenserka zabavljaju u obilasku Njujorka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dunja Jovanic (@imfashionbabe)

Dunja je za ovu priliku bila u crvenoj modnoj kombinaciji. Ona je nosila crveni top sa naramenicama i dugu crvenu suknju do poda. Njen izgled je upotpunio dugačak nizak bubble rep. Takođe, influenserka je obula i crne lakovane čizme koje su se savršeno uklopile u ceo autfit.

Kako se poznate dame još nisu vratile, željno iščekujemo nove fotografije i snimke sa kojima će podeliti sa nama atmosferu ovog uzbudljivog grada. Ove dame su zablistale te večeri, a nadamo se da ćemo ih viđati u još mnogo zanimljivih autfita.

Izvor slike: Antonio Ahel/ATAImages

Nastavite da čitate