1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Šakira priznala da je...

Šakira priznala da je trudnoća promenila kako peva

08. април 2024.

| Miljana Momirović
Pevačica otvorila dušu o majčinstvu i razvodu.

Pevačica i superzvezda Šakira uverena je da su njene trudnoće zapravo promenile način na koji peva.

Tokom nedavnog pojavljivanja u nekonvencionalnom intervjuu sa slavnim ličnostima na YouTube emisiji Hot Ones, kolumbijska pevačica i tekstopisac kaže da je njen glas drugačiji sada kada je mama.

Šakira: Trudnoća je promenila moj glas!

„Primetila sam da mi je nakon trudnoće glas postao grublji, zaokruženiji, puniji“, objasnila je ona. „Takođe su moji izbori zreliji, evoluirala sam kao žena, kao osoba. Moj intelekt je evoluirao.“

Šakira je takođe priznala da misli da je „preterala sa plačem u mom glasu“.

„To je previše. Mislim da je bilo preterano“, dodala je ona. „Previše Šakire.“

Trudnoća i majčistvo pevačice

U intervjuu za Hello! 2014., Šakira je ispričala kako će postala majka ali da je spremna i da mlađeg sina donese na svet.

„Kada imate bebu, kada osetite njegovu ljubav, osećate se tako u miru sa svetom“, rekla je tada. „Samo želite da podelite dobre vesti i koliko ste srećni.“

A u intervjuu za People iz 2015. godine, priznala je da iako je majčinstvo divno iskustvo koje menja život, ono je takođe „jedna od najtežih stvari koje sam uradila u životu“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shakira (@shakira)

Šakira i Pike su raskinuli

Muzička zvezda deli dva sina, Milana (11) i Sašu (9), sa svojim bivšim partnerom i penzionisanim profesionalnim fudbalerom Žerarom Pikeom.

Nakon što su Šakira i Pike prekinuli vezu u junu 2022. godine, pevačica je rekla da čini sve što može da „sakrije“ raskid od svojih sinova.

„Trudim se da to uradim i da ih zaštitim, jer je to moja misija broj jedan u životu“, objasnila je ona. Šakira je na kraju postigla sporazum o starateljstvu sa svojim bivšim partnerom u novembru 2022.

Izvor slike: Mireya Acierto/Stringer/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate