1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Prolećni manikiri u neutralnim...

Prolećni manikiri u neutralnim tonovima koje nose domaće trendseterke

21. април 2023.

| Jovana Jevtić
Od kada je stiglo proleće kod mnogih poznatih dama istakli su se prolećni manikiri u neutralnim tonovima, pogledajmo kako ih nose domaće trendseterke

Sa prolećem obično nastupaju svetle i jarke boje odeće, obuće i drugih modnih detalja. Isto tako, ovih dana svetle, neutralne boje noktiju zaludele su internet. Da li ste i vi zapazili da su veoma moderni prolećni manikiri u neutralnim tonovima? Kao i sve druge trendove, neke od naših najpoznatijih dama pokrenule su i ovaj trend. Pogledajmo kako ga one nose.

Prolećni manikiri u neutralnim tonovima koje nose domaće trendseterke

Tamara Kalinić

Svetski poznata influenserka, Tamara Kalinić, ovih dana nosi nešto svetliji, ali ipak neutralni, beli manikir. Njen uspeh i slava koji su zaista na svetskom nivou govore nam da na njen stil uvek možemo da se oslonimo, i ukoliko se ona odlučila za takav manikir, pravo je vreme da se on i isproba!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Lea Davogić

Manekenka i DJ Lea Davogić uživa u trudnoći. Poput mnogih svetskih zvezda ona ne skriva svoj trudnički stomak. već ga, baš naprotiv, ističe u prvi plan. Ovakav trend pokrenula je Rihanna u svojoj prvoj trudnoći, a ispratile su ga mnoge svetski poznate dame. Ono što između ostalog ovih dana privlači pažnju kada je u pitanju ova prelepa trudnica jesu i njeni nude nokti koje smo do sada imali prilike da vidimo na mnogim snimcima i slikama na njenom Instagramu. Klasika  je uvek nepogrešiv izbor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lea Davogic (@blairlea)

Sara Jo

Sara Jo već godinama postavlja trendove na koje devojke u Srbiji i regionu ne ostaju imune. Sada je i ona pokazala pratiocima svoje duge, zašiljene nokte u neutralnoj boji koji su veoma elegantni i šik.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

 

Dunja Jovanić

Neutralne nijanse francuskog manikira Dunje Jovanić zaista izgledaju fantastično. U pitanju je klasični francuski manikir sa podlogom koja se ističe po svojoj beličastoj nijansi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dunja Jovanic (@imfashionbabe)

Kako se vama dopadaju ovi, veoma moderni, prolećni manikiri u neutralnim tonovima?

Izvor slike: Antonio Ahel/ATAImages, Amir Hamzagic/ATAImages, Milan Maricic/ATAImages

Nastavite da čitate