1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Prolećni autfit Lene Kovačević:...

Prolećni autfit Lene Kovačević: Pastelne boje su In

25. април 2023.

| Jovana Jevtić
Prolećni autfit Lene Kovačević oduševljava kako zbog odabira boja, tako i zbog odabira modnih detalja, frizure i šminke koji je u skladu sa vodećim svetskim trendovima.

Domaće zvezde umeju da nas pozitivno iznenade svojim modnim izborima i pokažu da nimalo ne zaostaju za svojim svetski poznatim kolegama. Ovog puta, blistavi prolećni autfit Lene Kovačević privukao je posebnu pažnju.

Svetla, vesela pastelna kombinacija koju je Lena obukla ističe ženstvenost i nežnost, a u isto vreme je prava najava lepih i sunčanih dana. Uz pastelne svetložute pantalone pevačica je izabrala blejzer sa dezenom čiji materijal se presijava. Blejzer ima sivu podlogu koja se presijava na svetlosti i šare u nijansi kajsije koje osvežavaju. Ovaj strukirani blejzer svojim krojem koji ističe struk naglašava vitku figuru, a odličan je izbor i za devojke koje žele da sakriju svoje nesavršenosti na kukovima. Ukrašen je nešto svetlijim resama na rukavima koji čitav stajling čine glamuroznim.

Autfit u nežnim bojama obogaćen je zelenom torbicom neobičnog materijala koja je zbog svoje jarke boje u prvom planu.

Lena je poznata po svojoj talasastoj plavoj kosi koja se odlično slaže uz ove pastelne nijanse. Od šminke, Lena se odlučila za crni ajlajner i senku i rumenilo u nijansi kajsije koje su takođe veoma popularne ove sezone. Umerena šminka još više je istakla njenu lepotu i kestenjaste oči.

Da su pastelne boje veoma popularne ove sezone pokazale su nam i mnoge svetske zvezde poput Kylie Jenner, Hailey Bieber i Gigi Hadid.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Kako se vama dopada prolećni autfit Lene Kovačević i da li ste se već opremili pastelnim bojama za sunčane dane koji su pred nama?

Izvor slike: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Nastavite da čitate