1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Viralno ovog meseca: Princ...

Viralno ovog meseca: Princ Vilijam i Tejlor Svift na muzičkoj sceni

22. април 2024.

| Miljana Momirović
Svi pričaju o ovome.

Iako je Tejlor Svift je pre nekoliko dana objavila još jedan muzički album, sada je glavna tema princ Vilijam i njegov nastup sa pevačicom i Bon Džovijem.

Poznato je da je kraljevska porodica veliki fan Tejlor Svift. Na dodeli Gremi nagrada 2024. pevačica je čak nosila istu haljinu kao princeza Kejt Midlton 2019. godine u znak zahvalnosti.

U nastavku pogledajte sve o viralnom nastupu.

Princ Vilijam i Tejlor Svift na sceni

Tokom dobrotvornog događaja Blank Space 2013. godine, princ Vilijam je izašao na svenu kako bi izveo Livin’ on a Prayer sa Džonom Bon Džovijem.

princ vilijam i tejlor svift 2013

Iako je od njihovog nastupa prošlo više od 10 godina, video je ponovo postao viralan kada se kraljevska porodica prisetila ovog trenutka tokom pojavljivanja u podkastu.

Princ Vilijam o nastupu sa Tejlor Svift

„Nakon što Džon otpevao svoju prvu pesmu, sledi pauza i Tejlor se okreće prema meni. Ona stavlja ruku na moju ruku, gleda me u oči i kaže: ‘Hajde, Vilijame. Hajdemo da pevamo,“ Princ Vilijam se prisetio u epizodi Apple Fitness+ podkasta Time to Walk iz 2021. godine.

„Do danas još uvek ne znam šta me je snašlo“, nastavio je. „Iskreno, čak i sada se grčim zbog onoga što se sledeće dogodilo i ne razumem zašto sam popustio. Ali iskreno, ako te Tejlor Svift pogleda u oči, dodirne ti ruku i kaže: ‘Pođi sa mnom’. Ustao sam kao štene i rekao: ‘Da, dobro, to se čini kao odlična ideja, pratiću te.“

„Popeo sam se na binu u transu, a onda nekako na pola puta pesme Livin’ on a Prayer Džona Bon Džovija, probudio sam se i razmišljam u sebi: „Da li stojim na sceni i pevam kada ni sam ne znam reči?“

Pa, ovo je urnebesno.

Izvor slike: WPA Pool/Pool/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate