1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Da li primećujete nešto...

Da li primećujete nešto čudno? Princ Luis na rođendanskoj fotografiji

24. април 2024.

| Miljana Momirović
Princeza Kejt Midlton se nalazila iza kamere.

Princ Luis je juče proslavio šesti rođendan, a njegova majka, princeza Kejt Midlton, je objavila novu fotografiju na Instagram profilu.

Nakon teorije zavere oko njihove porodične fotografije, za koju se ispostavilo da je obrađena, očekivalo se da će čestitka pokrenuti novi talas glasina.

Princ Luis proslavio šesti rođendan

Kao i svakog rođendana, princeza Kejt Midlton na Instagram profil, sada već tradicionalno, objavljuje mališane. Ni ovog puta nije bilo drugačije, kada je juče osvanula rođendanska fotografija princa Luisa koji je napunio šest godina.

Princ Luis na fotografiji za rođendan

Na fotografiji, Luis, u kariranoj košulji na kopčanje, leži na travi i gleda direktno u kameru.

Njegovi roditelji, princeza Kejt i princ Vilijam su dodali i opis: „Srećan šesti rođendan, prince Luise. 🎂

Hvala vam na svim lepim željama danas.

📸 Princeza od Velsa“

Ove godine je bilo pitanje da li će princeza Kejt Midlton fotografisati najmlađe dete za rođendan. Sumnje su se pojavile nakon drame koja je okružila fotografiju za Dan majki objavljenu u martu.

U to vreme, kraljevska porodica je objavila fotografiju za koju se kasnije ispostavilo da je uređena. Nakon toga, princeza od Velsa je objavila izvinjenje, napisavši: „Kao i mnogi fotografi amateri, povremeno eksperimentišem sa uređivanjem.“

Nakon svega što se dogodilo, izvori su tvrdili da su Kejt i Vilijam bili „neodlučni“ oko toga da li će mama troje dece snimiti Luisov rođendan ove godine, ili će se obratiti nekom od svojih profesionalnih fotografa. Pa, neizvesnost je sada gotova.

Izvor slike: WPA Pool/Pool/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate