1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Poznati parovi u Srbiji:...

Poznati parovi u Srbiji: Ovo je njihova ljubavna priča

20. јун 2023.

| Miljana Momirović
Mnogi od njih su prvo bile kolege.

Kažu da se srodne duše pronalaze spontano, kada se najmanje nadamo. Ipak, mnogi poznati parovi u Srbiji su svoju ljubav pronašli – na poslu.

Poznati parovi u Srbiji: Ovo je njihova ljubavna priča

Dunja Jovanić i Miloš Mandić

Najpopularnija influenserka u Srbiji, Dunja Jovanić, tek pre nekoliko meseci objavila je da je u vezi sa Milošem Mandić. A do tada se dugo šuškalo ko li je taj srećnik koji je zaslužan za to što je Dunja toliko nasmejana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dunja Jovanic (@imfashionbabe)

Njih dvoje su već dugo u vezi na daljinu, budući da Miloš živi u Dubajiju. Ipak, kako kaže ona, takva ima i velike prednosti ali i mane zbog čega je odnos neophodno „zalivati“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dunja Jovanic (@imfashionbabe)

Bez obzira na udaljenost od nekoliko hiljada kilometara, ovaj par je jedan od omiljenih na domaćoj sceni jer su tako spontani i iskreni.

Tihana Lazović i Branislav Trifunović

Kao u Holivudu, još tokom snimanja serije „Tajkun“ u kojoj su oboje glumili, rodile su se simpatije između kolega Tihane Lazović i Branislava Trifunović. Jednom prilikom, Branislav je otkrio njihovu ljubavnu priču koja je započela u beogradskom kafiću:

„Ni danas nemam odgovor na pitanje šta mi se desilo te noći. Ne znam šta me je nateralo da dođem u taj kafić, ko me je oteo i odveo tamo, pošto sam pre toga bio na koncertu mog prijatelja Marčela u ‘Božidarcu’ i trebalo je da sa njim idem dalje. Ali otišao sam, i to sam, što inače nikada ne radim. I ostao. Valjda je postojao dobar razlog zbog čega se sve dogodilo baš tako“, rekao je glumac.

Krajem prošlog leta, par se i venčao.

Poznati parovi u Srbiji: Sara Jo i Žiga Šotlar

Baš kao i prethodni par, i pevačica Sara Jo i Žiga Šotlar su se upoznali preko posla – on je Sarin koreograf za nastupe i spotove. Oni su sarađivali dugi niz godina pre nego što je prijateljski i poslovan odnos prerastao u nešto više. I od tada se ne odvajaju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

„Nisam priželjkivala, nisam planirala ljubav, naročito jer sam tek bila okončala prethodnu vezu, ali život nekad namesti situacije u kojima nemate kontrolu. Naša veza je tek na početku, ali već se pojavila gomila reakcija na nju, ispostavilo se da je veliki broj naših zajedničkih saradnika priželjkivao ovakav ishod jer su od početka videli da smo jedno za drugo“, rekla je Sara na početku njihove ljubavne priče.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

Izvor slike: Antonio Ahel/ATAImages