1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Najmodernije venčanice u Srbiji:...

Najmodernije venčanice u Srbiji: 4 veličanstvene kreacije (Tamara Dragičević, Mina Sovtić, Tihana Lazović, Janka Budimir)

26. мај 2023.

| Miljana Momirović
Za svoje sudbonosno DA, obukle su ove venčanice.

Ako ove godine planirate da stanete na ludi kamen ili prosto želite da sačuvate ideju, otkrivamo koje su to 4 najmodernije venčanice u Srbiji poznatih dama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BERTA (@berta)

Najmodernije venčanice u Srbiji: 4 veličanstvene kreacije

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Berta (@bertabridal)

Tamara Dragičević

Na plaži veličanstvene Ade Bojane, Tamara Dragičević je sa svojim suprugom prošetala u neverovatnoj venčanici od tila. Kreacija je sa kratkim rukavima, prekrivena cvetnim detaljima od čipke i mnogo slojeva suknje. Tamarina niska punđa dodatno je doprinela njenoj eleganciji.

Najmodernije venčanice u Srbiji: Janka Budimir

Prelepa klasična venčanica koja prati liniju tela Janke Budimir i ima duboki šlic. Njen gornji deo uokviren je trakom koja nežno pada otkrivajući gola ramena. U predelu grudi se pojavljuje diskretan čipkani detalj koji se presijava.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Janka Budimir (@jankabudimir)

Mina Sovtić

Jedna sasvim lepa tradicionalna venčanica Mine Sovtić. Gornji deo dekoltea, kao i rukavi sašiveni su od skupocene elastične čipke. Haljina se od struka nežno širi stvarajući jednu romantičnu siluetu. Celokupna kreacija upotpunjena je tradicionalnim kraćim velom od tila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miona Markovic (@meseceva_kcii)

Tihana Lazović

U skladu sa njenom prirodom, Tihana se odlučila za alternativniju varijantu koju može da reciklira. Akcenat je na modifikovanim puf rukavima sa karnerima koji mogu da se nose uz venčanicu ili uz bilo koju drugu haljinu. Tihana nam je pokazala kako do rade dame sa stilom i kako se ovi puf rukavi mogu odlični stilizovati i uz belu haljinu za večernje izlaske. Kako orginalan modni trik!

 

 

Izvor slike: Antonio Ahel/ATAImages Dusan Milenkovic/ATAImages

Nastavite da čitate