1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Cveće koje vole naše...

Cveće koje vole naše voditeljke i glumice: Ovo su buketi koji ih oduševljavaju

21. јун 2023.

| Snežana Vranić
Koje je vaše omiljeno cveće?

Mali broj žena nije ljubitelj cveća, naročito ako im ga pokloni voljeni muškarac. Međutim, svaka žena ima omiljenu vrstu, a evo kakve bukete vole poznate srpkinje koje vole cveće.

Poznate srpkinje koje vole cveće: Dragana Kosjerina i buket kala

Kale su predivan cvet koji se često koristi u ceremonijama venčanja i uoči Uskrsa. Predstavlja čistotu, nevinost i vernost, ali je njihova najlepša karakteristika njihov neobičan izgled. Voditeljka Dragana Kosjerina je na Instagramu objavila fotografiju u kojoj pozira sa buketom kala i oni predivno idu uz nju.

Mirisne ruže i Jelisaveta Orašanin

Glumica Jelisaveta Orašanin je takođe na Instagramu pokazala da je ljubitelj cveća, a posebno ruža. Naime, ona je na fotografiji zagrlila buket roze i belih ruža, a na slikama sa putovanja možemo videti kako pozira na pozorišnoj sceni takođe držeći ovaj buket. Ovaj cvet je inače simbol ljubavi i romantike, a često je i omiljeni odabir dama.

Poznate srpkinje koje vole cveće: Tamara

Dragičević i buketi lala

Tamara Dragičević je na svoj rođendan podelila post u kome su je obradovali sa dva buketa lala. Dok jedan buket sadrži različite nijanse, na jednom buketu dominira roze nijansa. Međutim, Tamara je u postu pokazala i ljubav prema narcisima za koje deluju da su sveže ubrani.

Kristina Radenković sa ljiljanima i karanfilima

Poznata voditeljka je nedavno pozirala uz nežni romantični buket sa ljiljanima i karanfilima. Belo-roze nijanse buketa se savršeno slaže uz njen autfit, a Kristina je u opis slike stavila: „Nedelja ispunjena važnim datumima za les Radojevići!❤️“

Jasno je da se ovo cveće savršeno slaže uz ličnosti ovih poznatih voditeljki i glumica. Koje cveće je vama omiljeno?

Izvor slike: Amir Hamzagic/ATAImages, Antonio Ahel/ATAImages

Nastavite da čitate