1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Ako želite da ih...

Ako želite da ih poljubite, morate da se popnete na merdevine

08. децембар 2023.

| Snežana Ilić
Ovo su najviše holivudske glumice

Znate ko su najbolje i najtraženije glumice današnjice, a da li ste se ikada zapitali koja je od tih slavnih dama najviša?

Koga su u školi zvali soliter, koja se bavila košarkom i umalo završila u NBA ligi, koja je imala sve uslove da postane top model, a nikad nije prošetala pistom…

Blejk Lajvli

Photo by Jamie McCarthy/Getty Images

U zlatno doba Holivuda to je bila Kej Frensis sa svojih skoro 180 centimetara. Svet je u međuvremenu porastao, a i jato filmskih zvezda se povećalo. Možda će vas i iznenaditi neka imena na listi nebu pod oblake

Šta povezuje kraljicu Elizabetu i Gal Gadot? Nikad ne biste pogodili

Gal Gadot, prelepa izraelska manekenka i glumica, pokazala se kao savršen izbor za ulogu Wonder Woman. Po svemu odgovara ovoj superheroini, a ni visina nije zanemarljiva – 178 centimetara.

Gal Gadot

Photo by Frazer Harrison/Getty Images

Mnogi će se iznenaditi kad čuju da toliko ima i Blejk Lajvli.

Oskarovka Đina Dejvis visoka je 183 centimetra, koliko i Bruk Šilds, dok Sigurni Viver ima jedan manje, ali sasvim dovoljno da se vrlo uspešno nosi sa Osmim putnikom.

No, to nije ništa u odnosu na Gvendolin Kristi. Zvezda Igre prestola ima skoro 192 centimetra, a zbog visine je kao dete često bila na meti podsmeha.

Sigurni Viver

Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for The Met Museum/Vogue

Nikol Kidman, Tilda Svinton i Rebeka Romijn zaustavile su se na 178. centimetru, a i prezgodna Šarliz Teron je blizu – 177. Tu su negde i Kameron Diaz, Dženifer Garner, Džulija Roberts, Gvinet Paltrou.

Džulija Roberts u najoriginalnijim cipelama koje smo videli ove sezone

Elizabet Debicki samo je centimetar niža. Zgodnu australijsku glumicu gledamo i u poslednjoj, šestoj sezoni serije Kruna, a mnogi kažu da je najbolja princeza Dajana do sada.

Kad smo već kod Lejdi Di, i ona je bila manekenskog stasa uz sasvim odgovarajuću visinu od 178 centimetara.

Elizabet Debicki

Photo by Gareth Cattermole/Getty Images

Veteranka Džejn Linč ima 182 centimetra, koliko i Uma Turman, dok je danska diva Brigit Nilsen za centimetar viša.

Nije bilo lako Silvesteru Staloneu dok su bili u braku, a i ona je morala da pazi – taman posla da u nekom trenutku zaboravi na visinsku razliku i obuje cipele na štikle!

Izvor slike: Andreas Rentz/Getty Images