1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Otac najpoznatije pevačice grupe...

Otac najpoznatije pevačice grupe Destiny’s Child se nada njihovom okupljanju

25. мај 2023.

| Jovana Jevtić
U jednom gostovanju, Mathew Knowles, otac pevačice Beyonce rekao je da bi voleo da vidi kako se Destiny's Child ponovo okuplja.

Destiny’s Child bila je najpoznatija muzička grupa krajem devedesetih i početkom dvehiljaditih. Iz nje su izašle tri vrlo poznate pevačice koje su nastavile svoje samostalne karijere kada je bend prestao da postoji, a najpoznatija od njih, Beyonce, sada je poznata kao jedna od najuspešnijih pevačica na svetu.

Ukoliko ste odrasli uz hitove poput Bills, Bills, Bills, Say my name, Soldier i Lose my breath, verovatno biste se obradovali ponovnom okupljanju članica grupe. U jednom gostovanju, Mathew Knowles, otac pevačice Beyonce rekao je da bi voleo da vidi kako se legendarna grupa devojaka ponovo okuplja. On je bio suosnivač grupe i njihov menadžer, i priznaje da bi još jednom voleo da upravlja ovom grupom.

Destiny’s Child

Ronald Martinez / Staff
Getty Images Entertainment

Iako priznaje da bi Kelly, Michelle i Beyonce morale da donesu tu odluku, on bi bio tu da ih podrži. Grupa Destiny’s Child je prvobitno bila poznata pod imenom Girl’s Tyme. Beyonce i Kelly Rowland oduvek su bile članice grupe, dok je Michelle došla nešto kasnije. Grupa je prestala da postoji 2006. godine, ali se ovaj trio okupio dva puta od tada – Jednom na poluvremenu Super Bowl-a i jednom na Coachelli, 2018. godine.

Mathew Knowles se iskreno nada da će se ovaj trio još jednom spojiti i da će svojim fanovima dati još jedan, poslednji album. Nakon toga, on je dodao da se nikada ne zna i da možda postoji nada da se to zaista i desi.

Beyonce je trenutno na svojoj velikoj svetskoj turneji pod nazivom Renaissance koja je počela 10. maja u Stokholmu, a završiće se krajem septembra u Nju Orleansu u Americi. Možda nas ona i njene bivše koleginice iz grupe baš tada iznenade velikim zajedničkim projektom.

Izvor slike: Ezra Shaw / Staff/Getty Images Entertainment

Nastavite da čitate