1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Kim Kardashian i Kelly...

Kim Kardashian i Kelly Rowland zajedno u teretani

03. март 2023.

| Jovana Jevtić
Kim Kardashian ima novu partnerku za vežbanje. Do sada je postavljala fotografije sa sestrom Khloe, a sada joj se pridružila i poznata pevačica.

Kim Kardashian ima novo društvo za teretanu. Iako je do sada uglavnom posećivala teretanu sa sestrom Khloe, sada je na svoj stori objavila fotografiju iz teretane sa pevačicom Kelly Rowland.

Na fotografiji je napisala da ništa nije dobro kao vežbanje sa prijateljima jer je tada motivacija najjača. Ovaj duo na fotografijama nosi sportske grudnjake i helanke, a takođe, dobro se vidi njihovo lepo izvajano telo. Sa njima dvema, na slikama se pojavljuje i lična trenerka Kardashianovih, Senada Greca. Nakon ovoga, i na profilu bivše članice grupe Destiny’s Child mogli smo videti iste fotografije.

kim kardashian

prtsc

Kim je takođe podelila snimak koji nam pruža uvid u njenu rutinu vežbanja. Na ovom snimku vidi se kako radi zgibove i na taj način oblikuje svoje telo do savršenstva.

Kim Kardashian

prtsc

Na snimcima iz teretane, Kim je pokazala svoju veštinu poziranja. Jedan takav snimak Kim je iskoristila i da se našali na račun svoje sestre, supermodela Kendall Jenner i njenih dugih vitkih ruku.

Izvor slike: Kevin Winter / Staff/ Getty Images Entertainment

Nastavite da čitate