1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Novak Đoković: Specijalni gost...

Novak Đoković: Specijalni gost na predstavi „Tri Sorele“

28. март 2023.

| Miljana Momirović
Poznata glumica objavila je fotografiju sa teniserom u zagrljaju.

Ovih dana ne prestaje da nas iznenađuje. Novak Đoković se neočekivano pojavio na predstavi i oduševio sve prisutne, a jednu glumicu pogotovo.

Novak Đoković: Specijalni gost na predstavi „Tri Sorele“

Podsetimo, Novak je trenutno u Srbiji u pauzi između priprema za turnir. Kao i do sada, svaki slobodni trenutak koristi da se posveti svojoj deci i supruzi ali i roditeljima i bratu koji žive ovde.

Nedavno je njegov brat Đorđe dobio sina Aleksandra sa Saškom Veselinov, a Novak je prisustvovao toj proslavi. Nedugo posle toga, pojavio se na košarkaškoj utakmici sa sinom Stefanom i još jednom pokazao da je otac za primer.

A sada, pre dve večeri, na održavanju predstave „Tri Sorele“, Novak Đoković je iznenadio prisutnu publiku, a glumci su takođe bili oduševljeni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Novak story 🥎 (@novak_story)

Jedna od najlepših srpskih glumica, Nataša Ninković, iskoristila je priliku da se fotografiše za svoj Instagram profil sa našim teniserom.

– Ovaj čovek zauvek i zanavjek. Naš specijalni gost na predstavi – poručila je ona.

Nestpljivo se nadamo da će ga kamere zabeležiti još negde. Bez sumnje, teniser izaziva ogromnu pažnju gde god da se pojavi i dokazuje zbog čega je toliko voljen i cenjen širom sveta.

 

Izvor slike: Graham Denholm/Stringer/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate