1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Neprepoznatljiva Jelisaveta Orašanin: Glumica...

Neprepoznatljiva Jelisaveta Orašanin: Glumica se promenila za potrebe posla

03. мај 2023.

| Snežana Vranić
Glumica je sve iznenadila stajlingom u kom nismo navikli da je viđamo.

Jelisaveta Orašanin je popularna glumica i smatra se jednom od najatraktivnijih žena našoj. Iako, glumica ima prepoznatljivu dugu kosu, ona je nedavno iznenadila fanove na društvenoj mreži Instagram.

Jelisaveta Orašanin izvukla bele pramenove

Glumica je svoj prepoznatljivi znak duge crne kose, na kratko zamenila sa belim pramenovima. Jelisaveta je skupila visoki rep i dok je koren kose i dalje ostao u njenoj prirodnoj boji, dugačak rep je prošaran sedim pramenovima. Ovaj izgled pomalo podseća i na boje frizure Cruelle de Vil što je glumici dao posebno opasan izgled.

Jelisaveta Orašanin promenila i stajling

Fanovi su se oduševili ovakvim izgledom. Međutim, nije to jedino što je glumica promenila. Naime, stajling za koji se ona odlučila je takođe sasvim drugačiji od onoga na šta smo navikli kada je Jelisaveta u pitanju. Glumica je obukla belu moto  jaknu sa mrežastom crvenom majicom ispod. Osim toga, pažnju su privukle i njene velike zlatne karike kao i neobična ogrlica sa masovnim natpisom. Roze metalik naočare su se savršeno uklopile sa torbom iste boje. Iako nije navedeno o kom projektu je reč, glumica se već nakon dva dana vratila na svoje prirodne boje i stajling.

Glumica je inače udata za našeg poznatog košarkaša Miloša Teodosića i već neko vreme žive u Italiji. Međutim, Jelisaveta se često vraća u Beograd i obraduje svoje fanove. Obzirom na pozitivnu reakciju fanova nakon što su videli njen novi izgled, glumica možda odluči da trajno izvuče bele pramenove. U svakom slučaju, nadamo se da ćemo imati prilike da je vidimo u ovom izdanju u njenim glumačkim i poslovnim ostvarenjima.

Izvor slike: Antonio Ahel/ATAImages

Nastavite da čitate