1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Spektakularne minđuše naših poznatih...

Spektakularne minđuše naših poznatih dama: Evo kako one nose ovaj nakit

01. мај 2023.

| Jovana Jevtić
Pogledajmo kako izgledaju spektakularne minđuše naših poznatih dama - Ovi modeli će uvek biti moderni!

Na našoj javnoj sceni je mnogo jako dobro stilizovanih dama. Mada se svi obično fokusiramo na njihove autfite gledajući samo odeću, one vrlo često imaju neke modne detalje koji su zaista fantastični i inspirativni. Kada je reč o nakitu, ove trendseterke na njega obraćaju mnogo pažnje i više puta su pokazale kako umeju da izaberu prave komade uz svoje fenomenalne stajlinge. Pogledajmo kako izgledaju spektakularne minđuše naših poznatih dama – Ovi modeli će uvek biti moderni!

Spektakularne minđuše naših poznatih dama

Tamara Dragićević

Ova glumica poznata je po svojoj lepoti, vitkoj liniji i odličnom osećaju za modu. Osim fantastičnog izbora odeće, više puta je pokazala kakvi su njeni izbori kada je u pitanju nakit.

U zavisnosti od ostatka autfita, Tamara je pokazala svoje umeće da bira između zanimljivih, nesvakidašnjih minđuša koje privlače pažnju i jednostavnih klasičnih minđuša koje odišu otmenošću.

Sloboda Mićalović

Na Slobodin stil ugledaju se mnoge domaće dame. Minđuše, i nakit generalno, koje ona bira odišu elegancijom i jednostavnošću, kao, u ostalom, i čitav njen stil.

Na premijeri filma Izazov Sloboda je zablistala u crnoj haljini uz telo koju je upotpunila efektnim visećim minđušama.

Budući da smo se već navikli na klasiku kada je u pitanju njen izbor odeće, obuće i nakita, na jednom putovanju, Sloboda je uz ležeran stajling komibivala zlatne karike koje se iz godine u godinu sve više vraćaju u modu.

Jelena Đoković

Otmen i sofisticiran stil Jelene Đoković mnogo puta ju je doveo u centar pažnje. Ako obratite pažnju na njen izbor nakita, bićete oduševljeni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

Jelena nikada ne preteruje sa komadima nakita pa je često možemo videti sa sitnim minđušama koje diskretno doprinose glamuru. Ovoga puta, Jelena se odlučila za minđuše sa sitnim priveskom u obliku cveta sa četiri latice koje su veoma romantične i lepe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

Jelena veoma često pokazuje svoju ljubav prema ovoj vrsti nakita budući da se retko kada u javnosti pojavljuje bez njih.

Spektakularne minđuše naših poznatih dama: Marija Kilibarda

Ova prelepa voditeljka mnogo puta nas je iznenadila svojim neobičnim kombinacijama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

Kada je reč o nakitu, ona ume da pokaže hrabrost i da sa svojim modnim izborima spari neke neočekivane, a ipak odlične komade nakita. Jedan takav komad bile su viseće zlatne minđuše neobičnog oblika koje smo imali prilike da vidimo na jednom njenom selfiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

Nekoliko puta njen stajling postao je razigran upravo zahvaljujući minđušama, dok je nekoliko puta pokazala da, kao i velike i izazovne minđuše, ume da nosi i diskretan nakit, poput spektakularnih minđuša na sledećoj fotografiji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

Da li ste do sada obraćali pažnju na ovaj detalj u autfitu domaćih poznatih dama? Iako minđuše nisu uvek tako primetne, one uzmeju da doprinesu boljem celokupnom izgledu. Stil ovih dama je veoma inspirativan, kao i nakit koji, očigledno, umeju dobro da izaberu.

Izvor slike: Antonio Ahel/ATAImages, Amir Hamzagic/ATAImages, Antonio Ahel/ATAImages

Nastavite da čitate