1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Mirka Vasiljević poznata je...

Mirka Vasiljević poznata je po prirodnoj lepoti, zato su se svi iznenadili ovom promenom

29. март 2023.

| Jovana Jevtić
Mirka Vasiljević uvek se držala svog prirodnog izgleda i nije bila sklona eksperimentisanju kada je lepota u pitanju, zbog toga nas je sada sve iznenadila

Od svog detinjstva do danas glumica Mirka Vasilkjević  je kroz brojne uloge pokazala publici koliko je talentovana.  Osim po talentu za glumu, Mirka je poznata i po svojoj izrazitoj lepoti. Mirka je mlada i uspešna žena i to ne samo na polju karijere. Ona je svom prirodnom izgledu oduvek bila verna i nikada nije pravila neke velike i iznenađujuće promene. Zbog toga je ova promena frizure koju je Mirka napravila iznenadila mnoge.

Naime, Mirka Vasiljević se u javnosti uvek pojavljivala našminkana, lepo obučena,  sa lepom, jednostavnom frizurom. Uvek je držala do toga da istakne svoj prirodan izgled, i to bez mnogo eksperimentisanja. Posebno kada je reč o frizuri. Čak je jednom prilikom i rekla da od prvog razreda osnovne škole ima istu frizuru i da nema hrabrosti za velike promene. Jedina promena na koju pristaje je nijansa kose, ali i to u gotovo neprimetnoj meri.

Sada se Mirka ipak odlučila za promenu. Na Instagramu se pojavila fotografija na kojoj je glumica u jednom potpuno novom izdanju. Promenila je frizuru tako što je napred izvukla svetlije pramenove i isfenirala se na ravno, što je za razliku od njenih lokni na koje smo navikli, zaista velika promena.

Moramo priznati da joj obe frizure jako lepo stoje i da su svi lepi komentari zaista zasluženi. Mada Mirka voli uvek da izgleda lepo i doterano, ona nije mama koja na isto to primorava svoju decu. Mirka se pokazala kao majka koja svojoj deci pre svega pruža podršku i poštuje njihove želje. Nedavno se u medijima pojavila vest da je Mirkina starija ćerka počela da trenira fudbal i da kroji svoj put u ovom „muškom“ sportu.

Budući da je odrastala sa dva brata, Adrijana je naučila da se izbori za sebe, a u fudbalu se pokazala veoma dobro. Njeni roditelji su je zajedno sa braćom upisali u školu fudbala gde je već zadobila trenerovo poverenje. Glumica i njen suprug pokazali su koliko su ponosni na svoju ćerku zbog toga što je sama izabrala svoj put.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Radosevic (@soccer_mom_bgd)

Izvor slike: : Antonio Ahel/ATAImages

Nastavite da čitate