1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Melissa McCarthy: Toksična atmosfera...

Melissa McCarthy: Toksična atmosfera na setu je uticala na moje zdravlje

24. мај 2023.

| Snežana Vranić
Glumačka karijera nosi sa sobom i ne baš tako slavne i sjajne trenutke.

Poznate zvezde sve više govore o svojim iskustvima na snimanju. Poslednja ličnost koja je govorila o problematičnom radnom okruženju je Melissa McCarthy (Melisa Makarti).

Melissa McCarthy o toksičnoj atmosferi na snimanju

U novom intervjuu za The Guardian, poznata glumica je opisala situaciju u kojoj se osećala veoma loše na snimanju, a koju nije htela da imenuje i da upire prstom. Glumica je ovako opisala njenu saradnju sa neimenovanim osobama:

„Jednom sam radila za nekoga ko je vodio tako nestabilnu, neprijateljsku grupu da sam se fizički razbolela. Oči su mi natekle i upijala sam negativnu energiju.” Potom je nastavila: „Bilo je ljudi koji su plakali, vidno uznemireni ovom osobom. I mislim da je zato manipulacija funkcionisala, jer da bi došla do mene, ova osoba je otpuštala ljude koje sam volela, što me je ućutkalo. Bilo je veoma efikasno.”

Mellisa McCarthy

 

Međutim, glumica je na kraju morala da se zauzme za kolege i za sebe:„Jednog dana, pomislila sam: ’Danas prestaje!’. Samo sam govorila, prestanite, prestanite. I sada znam da više nikada neću ćutati.“

Melissa McCarthy pozitivno utiče na mlađe kolege

Najnovija Melissina uloga je Ursula, zla tetka iz „Male sirene„. Glumica Halle Bailey (Hale Bejli) je istakla da je Melissa za nju imala ključnu ulogu van ekrana. Glumica joj je davala korisne savete podučavajući i hrabreći mlađu koleginicu.

Iako je spremna da otvoreno govori o užasnom iskustvu, popularna glumica je uverila fanove da ništa ne može da je spreči da radi ono što voli: da snima filmove i zasmejava ljude.„Komedija vam omogućava da sedite pored nekoga sa čijim mišljenjem i idejama se ne slažete.“, zaključila je. „Mislim da je to ono što treba da radim na ovom svetu.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melissa McCarthy (@melissamccarthy)

Nadamo se da se toksična i neprijatna iskustva ipak imati manju snagu od želje za glumom. I da se svakako, ovakva iskustva neće nikome događati. U svakom slučaju, mi čekamo da vidimo njeno glumačko ostvarenje u filmu „Mala Sirena“.

Izvor slike: Brendon Thorne / Stringer / GettyImagesEntertainment, Lisa Maree Williams / Stringer / GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate