Reese Witherspoon se pohvalila novom frizurom

24. maja 2023.

| Jovana Jevtić
Kao i većina žena, Reese Witherspoon se, nakon razvoda, odlučila za novu frizuru. Ovo su njene nove šiške!

Nakon vesti da se nedavno razvela od svog dugogodišnjeg supruga, Reese Witherspoon se odlučila na promenu frizure, na koju se odlučuju mnoge žene koje prolaze kroz raskid. Nove šiške koje je predstavila pratiocima dali su joj novi blistavi izgled sa kojim ulazi u eru slobodne devojke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

Reese Witherspoon prihvata svoj novi status i započinje leto sa novom frizurom. U pitanju su nove šiške na njenoj prepoznatljivoj plavoj kosi. Glumica i producentkinja napravila je pauzu u novim filmovima, i pokazala svoj drugi talenat – fotografiju!

Ona je na Instagramu objavila seriju fotografija drveta magnolije i belih cvetova, a na prvoj fotografiji zvezda je pozirala pored ovog drveta pokazujući svoje nove šiške.

Na ove fotografije mnogi njeni poznati prijatelji imali su lepe reakcije, a svoje oduševljenje pokazali su u odeljku za komentare.

Nešto ranije ove godine, Reese Witherspoon i njen suprug Jim Toth objavili su da se razvode i da se njihov brak završava u veoma dobrim odnosima, naglašavajući da je za njih ovaj korak težak i ličan, te su zamolili medije da ne uznemiravaju njihovu porodicu u tom trenutku.

Izvor slike: Leon Bennett / Stringer/Getty Images Plus

Nastavite da čitate