1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Srećna sam što sam...

Srećna sam što sam živa… Madona otvorila dušu na turneji kojom slavi četiri decenije karijere

18. октобар 2023.

| Snežana Ilić
Pre nekoliko meseci završila je na intenzivnoj nezi i nije bilo nimalo naivno

Proteklog vikenda u Londonu je dat znak za start novog madonatresa. Kraljica popa krenula je na svetsku turneju iz O2 arene, a ovo muzičko putovanje biće posebno, slavljeničko, u znaku četiri decenije jedne od najuspešnijih, najgrandioznijih i najdugovečnijih karijera u industriji zabave.

Madona proslavila 65. rođendan i podelila fotografiju bez filtera

Sve što ima veze sa Madonom može da dobije prefiks naj.

Madona

Photo by Stephen Lovekin/Getty Images

Za turneju Celebration, koja je trebalo da počne nekoliko meseci ranije, ali ju je odložila zbog zdravstvenih problema, pripremila je 45 pesama.

U pauzama, tokom prvog nastupa u britanskoj prestonici, pričala je o sebi, svom životu i raznim izazovima kroz koje je prošla za svojih 65 godina. Srećna sam što sam živa…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)

– Stvarno sam iznenađena što sam dogurala ovako daleko – otvorila je neuništiva Madona dušu pred fanovima, koji su tokom nastupa ipak osetili nedostatak energije.

Za sve je kriva teška bakterijska infekcija zbog koje je u junu završila na intenzivnoj nezi. Nekoliko dana provela je u bolnici, a doktori su joj poručili da do daljeg zaboravi ne samo na koncerte, već na bilo kakvu ozbiljniju aktivnost.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NEWS-OF-MADONNA (@news_of_madonna)

Novi muzički put oko sveta trajaće sedam meseci i jasno je da će biti naporno. Međutim, slavna pevačica je spremna. A posledice infekcije mogle su da budu i kobne…

Najbolji lek su, kaže, bila njena deca: Lurd, Roko, Mersi, Dejvid, bliznakinje Stela i Ester. Nedavno su svi zajedno slavili Dejvidov 18. rođendan.

Više nije dete – Madonin mlađi sin na Nedelji mode, brkovi u prvom planu

– Kao majka morate biti spremni na beskonačno davanje. Ali, kada je situacija bila loša, moja deca su bila tu, uz mene, i pokazala mi njihovu stranu koju do tada nisam videla.

Madona

Photo by Ethan Miller/Getty Images

Deca su bila prva pomisao kad sam se probudila u bolnici. Druga misao bila je da ne želim da razočaram ljude koji su kupili karte za moju turneju, niti da izneverim sve koji su poslednjih meseci radili sa mnom na stvaranju tog šoua.

– Nisam želela da razočaram bilo koga – napisala je ikona pop muzike u objavi na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna Literal (@madonnaliteral)

Jedino su lekari sumnjičavo vrteli glavom kada je odlučila da novog odlaganja koncerata neće biti. Ruku na srce, slušala je njihove savete, ali je i jedva dočekala zeleno svetlo za start onog što je već u najavi bilo okarakterisano kao spektakl. To mogu da potvrde i oni koji su protekle subote bili u londonskoj areni.

Izvor slike: Win McNamee/Getty Images