1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Madona čestitala ocu 93....

Madona čestitala ocu 93. rođendan: Neverovatno koliko liče

03. јун 2024.

| Miljana Momirović
Pogledajte fotografije i sami procenite,

Pop ikona Madona je sinoć podelila dirljivi post na Instagram profilu u čast njenog oca koji je proslavio rođendan.

Madona čestitala ocu 93. rođendan

Silvio Čikone je upravo napunio 93 godine. U postu, Madona je podelila nekoliko fotografija svog oca, napisavši ispod:

„Čestitam na vožnji životnog rolerkostera sa humorom i razumom. Hvala ti što si podelio mantru sa mnom, a to je, „Nastaviću dok točkovi ne padnu“ Ništa nas ne može zaustaviti! Mnogo te volim!“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)

Na prve dve fotografije koje je postavila Madona vidi se kako se pevačica i njen otac grle. Među ostalim fotografijama su zajedničke uspomene oca i ćerke na sceni iz rane faze Madonine karijere, stari porodični portret (na kojem je Madonina pokojna majka Madona Luiz) i stara fotografija mladog Silvija.

Videvši ovu poslednju fotografiju, komentari ispod objave su se samo nizali. Madona upadljivo podseća na ova dok je bio mladić.

Da li se Madona pomirila sa sinom?

U poslednje vreme, pevačica provodi mnogo vremena sa porodicom, delom zahvaljujući tome što se konačno pomirila sa najstarijim sinom Rokom.

Madona i njen najstariji sin Roko Riči nisu razgovarali dugi niz godina. Dečak je takođe na neko vreme obrisao društvene mreže i preselio kod svog oca Gaja Ričija, koji se ponovo oženio 2015. godine. Međutim, 2022. godine se izgleda led između majke i sina prolomio, a na Dan zahvalnosti kraljica popa je na Instagramu podelila porodičnu fotografiju na kojoj je pozirala sa svojih šestoro dece.

Izvor slike: Jason Merritt / Staff/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate