1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Lucien Laviscount ima novu...

Lucien Laviscount ima novu devojku: Ni manje, ni više nego Shakira

16. април 2024.

| Miljana Momirović
Serija Emily in Paris upravo postaje još zanimljivija.

Četvrta sezona Emily in Paris se snima, a glumac Lucien Laviscount (31) se našao na brojnim naslovnicama i to zbog toga što mu je nova devojka Shakira (47).

Iako još uvek nema zvaničnog datuma objavljivanja nove sezone, ova ljubavna priča će dodatno podgrejati čekanje i ojačati ljubav prema seriji.

Lucien Laviscount u 4. sezoni Emily in Paris

Dramatično finale treće sezone ostavilo je mnogo toga nedorečenog, a obožavatelji su ostali željni da saznaju šta se dešava sa Emily i Gabriel-om ali naravno, i sa Alfie (Lucien Laviscount).

Nije poznato da li će se bivši dečko Emily vratiti u četvrtu sezonu Netflix serije Emily in Paris, ali glumac je otkrio da će biti spreman da se vrati, tako da se svakako čini da mogućnost.

Shakira mu je nova devojka

Međutim, nije glumčeva budućnost na Emily in Paris bila ono što ga je dovelo na naslovne strane ove nedelje, već njegova ljubavna veza.

Da, prema izveštajima, Shakira mu je nova devojka, pa nije iznenađujuće što svi mediji i obožavatelji pišu o tome

„Ona se neobavezno viđa sa njima“, rekao je izvor za Us Weekly o vezi pevačice i glumca, objašnjavajući da se par upoznao na snimanju njenog muzičkog spota Punteria.

Prema izvoru, pevačica je bila „prijatno iznenađena koliko je šarmantan i zabavan“, dok je drugi izvor rekao „da je veoma zaljubljen u nju“, dodajući da se „Shakira i Lucien lagano zabavljaju“.

Sa kim je Lucien Laviscount bio u vezi?

Za ovog glumca nisu nepoznate veze visokog profila jer se zabavljao s Karry Katona 2011. godine, nakon što su se upoznali u Celebrity Big Brother.

Bivši par je čak snimio naslovnicu sa OK! sa izjavom „Nadamo se da ćemo zauvek biti zajedno“.

Lucien Laviscount, koji je imao 19 godina kada se bivši par upoznao, rekao je u vreme njihove 12-godišnje razlike u godinama: „Nije prestara za mene! Sviđaju mi se starije žene. Volim žene koje znaju gde su. Kada sam sa Karry, uopšte ne osećam da postoji razlika u godinama.“

Par je raskinuo nedugo nakon snimanja naslovnice, a Karry je izjavila: „Volim ga, ali se neću udati za njega“.

 

Izvor slike: Jon Kopaloff/Stringer/GettyImagesEntertainment, Mireya Acierto/Stringer/GettyImagesEntertainment