1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Letnje kombinacije sa belom...

Letnje kombinacije sa belom košuljom kakve prave domaće zvezde: Da li vam se dopadaju?

10. август 2023.

| Snežana Vranić
Načini na koji one stilizuju svoje autfite su zaista izvanredni.

Letnje kombinacije sa belom košuljom su uvek dobro rešenje i lako možete pronaći idealni modni odabir. Međutim, treba uvek učiti od najboljih, a evo kako su to one uradile.

Letnje kombinacije sa belom košuljom: Danijela Dimitrovska

Danijela Dimitrovska je manekenka koja nas raduje svojim objavama na Instagramu, deleći sa nama svoje modne odabire. Ovoga puta, njena kombinacija sa belom košuljom je zaista vredna pažnje. Naime, Danijela je obukla košulju sa oversize rukavima, dok je prvih nekoliko dugmadi ostavila otkopčano i tako napravila dekolte. Uz košulju, ona je obukla pencil suknju sa sivkastim tonovima i uz to crnu tašnu sa lancem preko ramena. Svedena šminka i neobavezna punđa su učinile da manekenka zablista.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DANIJELA DIMITROVSKA (@danijeladimitrovska)

Dunja Jovanić

Dunja Jovanić je dizajnerka koja ima svoju kolekciju i konstantno je promoviše na Instagramu. Međutim, upravo zahvaljujući njoj, Dunja je napravila tutorijal kako možete da kombinujete i stilizujete belu košulju na 6 načina.  MEđu njima su Baggy, Naopački, Bussines, Basic i Buckled. U nekim trenucima, Dunja je koristila i košulje u drugim nijansama, ali je ovo svakako primenjivo i na bele košulje.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dunja Jovanic (@imfashionbabe)

Letnje kombinacije sa belom košuljom: Tamara

Dragičević

Tamara ima veoma istančan modni ukus i zaista je uživanje pratiti kombinacije kojima nas ona oduševljava. Glumica često nosi košulje, pa je tako i kombinaciju sa belom košuljom dovela do savršenstva. Ona je košulju vezala na stomaku, a uz nju se odlučila za lanene pantalone koje su takođe imale kaiš na vezivanje i smeđe cipele.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tamara Dragičević (@tamaradragicevic)

Bela košulja je uvek u modi i retko kada izgleda loše. Naročito ako iskopirate neke od ovih stilova.

Izvor slike: M.P./ATAImages, Antonio Ahel/ATAImages

Nastavite da čitate