1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Biserni nakit za svaku...

Biserni nakit za svaku priliku: Ovako su ga ponele ove dame

09. август 2023.

| Snežana Vranić
Biserni nakit ima posebnu čar, naročito u letnjim mesecima, a to su prepoznale i one.

Biserni nakit je veoma elegantan i prefinjen. Međutim, neke njegove varijante mogu da se nose u i ležernim varijantama. Evo uz šta su odlučile da ga nose naše poznate dame.

Biserni nakit: Anđela Jovanović

Anđela Jovanović je odlučila da biserni nakit nosi na svom venčanju. Biserno bela ogrlica i minđuše učinili su da glumica zablista. Dok su frizura i venčanica bile u romantičnom stilu, biseri su joj dali pravu otmenost i prefinjenost.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Andjela Jovanovic (@_blejzmodesti)

Ivana Zečević

Glumica u usponu, Ivana Zečević odlučila se za nešto ležerniju varijantu biserne ogrlice. Naime, između bisernih delova nalaze se roze perle koje su se savršeno uklopile sa njenim roze minđušama. Uz ovakav nakit, ona je obukla samo sivi duks i skupila kosu u rep. Ovu bisernu ogrlicu je nemoguće ne primetiti, a celom izgledu je dala poseban ton.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

@ivana___zecevic је поделио/ла објаву

Biserni nakit: Dragana Mićalović

Dragana se takođe odlučila sa biserne minđuše u nešto opuštenijoj varijanti, ali su one svakako dale ženstvenost i eleganciju. Biseri su istakli Draganin osmeh i učinili da ona zaista zablista, čak i u običnoj majici.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragana Mićalović (@hipokampelefentokamela)

Tamara Dragičević

Tamara je takođe odlučila da bisernu ogrlicu stavi kao nakit koji svima privlači pažnju. Naime biserna ogrlica je zablistala na glumičinom vratu, a simpatičan detalj je bio i mali zlatni slonić.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tamara Dragičević (@tamaradragicevic)

Biseri su detalji koji nas asociraju na leto, a ovakav nakit jednostavno odiše elegancijom i stoga sa njim nema greške. Lako ćete ga ukombinovati uz bilo šta. Osmislite vašu kombinaciju i uživajte u pogledima.

Izvor slike: Antonio Ahel/ATAImages

Nastavite da čitate