1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Trend cvetnih haljina ne...

Trend cvetnih haljina ne jenjava, a evo kako ih kombinuju domaće zvezde

08. август 2023.

| Snežana Vranić
Cvetne haljine su in ovog leta, a ponosno ih nose i naše poznate dame.

Trend cvetnih haljina zastupljen je i u Srbiji, a njih rado nose i naše poznate dame u raznim prilikama. Dok se neke od njih odlučuju za ležerne varijante i modele za romantične šetnje druge u njima održavaju nastupe. Evo o kakvim modelima i damama je reč.

Trend cvetnih haljina: Ana Ivanović

Ana Ivanović je ovo leto odlučila da porvede u laganim cvetnim haljinama. Naime, sportiskinja nas je već nekoliko puta obradovala zanimljivim cvetnim odabirima i činjenica je da joj ove haljine savršeno pristaju. Međutim, ona se odlučuje i za kuće ogrtače, komplete i razne druge kombinacije sa cvetnim dezenima. Kako je i ona sama rekla u opisu fotografije: „Definitivno devojka za cvetnu haljinu“.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Ivanović (@anaivanovic)

Miona Marković

Miona Marković je dama koja takođe voli haljine sa cvetnim printovima i često je vidimo u raznim nijansama velikih cvetova na njenoj haljini. Glumica je tema medija zbog nedavne udaje, ali njen modni ukus svakako zaslužuje posebnu pažnju. Glumica deli sa fanovima slike sa svog medenog meseca, a na njima pozira u raznim šarenim kombinacijama. Ipak, roze cvetna haljina u kombinaciji sa roze sandalama i bež slamnatim šeširom posebno su privukli pažnju.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Miona Markovic (@meseceva_kcii)

Trend cvetnih haljina: Tijana Bogićević

Tijana Bogićević je nedavno nastupila u Podgorici  i svoje oduševljenje podelila je na Instagramu. Međutim, za razliku od prethodne dve dame, Tijana se odlučila za usku cvetnu mini haljinu bez ramena koja je savršeno istakla njenu figuru. Ova haljina je imala i zanimljiv detalj, deo haljine koji pada učinio je ceo izgled potpunim i nesvakidašnjim.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tijana Bogicevic (@tijanabogicevic_music)

Od ovog leta nam još nije ostalo mnogo, ali cvetne haljine su svakako u punom jeku. Ukoliko još niste odabrali omiljenu, vreme je da to učinite.

Izvor slike: Marija Mladjen/ATAImages, Antonio Ahel/ATAImages

Nastavite da čitate