1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Lejdi Gaga trudna? Na...

Lejdi Gaga trudna? Na ovim fotografijama se sve vidi

05. јун 2024.

| Miljana Momirović
Sve se čini kao da zaista jeste u drugom stanju.

Nakon što je prisustvovala venčanju svoje sestre tokom vikenda, brojni obožavaoci koju su videli fotografije su uvereni da je Lejdi Gaga trudna.

Njena sestra, Natali Germanota, se udala u raskošnom hotelu u gradići Jork. Ceremonija je održana na obali mora, što je venčanju pružilo magičnu atmosferu, ali fanovi nisu bili impresionirani panoramom, već pevačicom.

Da li je Lejdi Gaga trudna?

Uska haljina koju je Lejdi Gaga nosila na probnoj večeri venčanja ostavio utisak fanova da je superzvezda trudna sa prvim detetom. Za subotnju ceremoniju odlučila se za haljinu sa naborima u boji breskve sa dubokim vratom koja nije akcentovala njenu figuru da bi obožavaoci izvukli dalje zaključke. Ako ne trudnoća, jedno je sigurno: očigledno je bila veoma ponosna i srećna zbog udaje njene sestre. Fotografije sa venčanja možete pronaći ovde.

Ko je dečko sa kojim je Lejdi Gaga u vezi?

Naravno, venčanju je prisutvovao i njen partner Majkl Polanski, sa kojim je u vezi od 2020. godine. Čovek je suvlasnik i izvršni direktor Parker fondacije. Pokrenuta 2015. godine, dobrotvorna organizacija podržava nauku, globalno javno zdravlje, građansko angažovanje i umetnost. Majkl Polanski je takođe saradnik Parker instituta za imunoterapiju raka u San Francisku, istraživačkog i potkrepljujučog instituta za lečenje raka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Posle 30-minutne ceremonije, par je išao ruku pod ruku do plaže kako bi se slikali sa mladencima.

Lejdi Gaga se uskoro vraća u bioskope u ulozi filma Džoker: Ludilo u dvoje koji izlazi na jesen.

Izvor slike: Arturo Holmes/Staff/GettyImagesEntertaiment

Nastavite da čitate