1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Lančići i ogrlice su...

Lančići i ogrlice su savršen modni dodatak, a to su dokazale i ove dame

02. август 2023.

| Snežana Vranić
Ovaj nakit možete kombinovati na različite načine, a evo kakve modele vole domaće zvezde.

Lančići i ogrlice su čest modni dodatak. Skoro uvek je ovaj nakit odlika stila i prefinjenosti, dok ponekad može biti i idealan dodatak boho stilu.

Lančići i ogrlice: Lena Kovačević

Lena Kovačević je ljubiteljska svetlih boja, a uz jarku žutu haljinu pevačica se odlučila za debeli zlatni lanac. Zlato je ponovo u modi, ali je važno da ga nosite sa stilom što je popularna pevačica i učinila. Ovaj dodatak je upotpunio celokupan izgled i dokazao da Lena ima prefinjen stil.

Marija Kilibarda

Marija Kilibarda se takođe rado odlučuje za zlatne nijanse ogrlica i lančića. Voditeljka često nosi ogrlicu sa priveskom u znaku suze, a neretko uz njega kombinuje i slične minđuše i prstenje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

Ipak, Marija ume da napravi izuzetak. Tako se za nešto svečaniju priliku, ona odlučila za klasičnu široku ogrlicu zagazito zlatne, čak bronzane boje koja se idealno uklopila uz crni autfit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)


Lančići i ogrlice: Frajle

Frajle su idealan primer kako i kombinovanje više lančića i ogrlica istovremeno mogu da izgledaju veoma elegantno i prefinjeno. Naime, one su uz belu garderobu iskombinovale različite tipove nakita. Dok se Jelena odlučila za ogrlice i lančiće od žutog zlata koje joj se uklapa sa kaišem, Nataša i Nevena su se odlučile za srebrne i bele nijanse. Sve kombinacije su  očaravajuće.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Frajle (@thefrajle)

Tamara Dragičević

Glumica se takođe odlučila na kombinovanje dva tipa ogrlica. Naime, dok biserna oglica posebno privlači pažnju, zanimljiv je i mali privezak slona sa zlatnog lančića. Kombinacija se savršeno uklopila uz nijanse Tamarine kose.

Dakle, ovo je dokaz da i kombinovanje više lančića i ogrlica, ali i jedinstvene samostalne ogrlice mogu da izgledaju savršeno.

Izvor slike: Amir Hamzagic/ATAImages, Antonio Ahel/ATAImages

Nastavite da čitate