1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Trend šorceva u Srbiji:...

Trend šorceva u Srbiji: Evo kako ih stilizuju domaće zvezde

01. август 2023.

| Snežana Vranić
Šorcevi su ovogodišnji letnji trend, a inspiraciju za stilizovanje možete preuzeti od ovih dama.

Trend šorceva u Srbiji je itekako zastupljen, a to potvrđuje i činjenica da ga ovog leta nosi i veliki broj poznatih dama na našem podneblju. Ako niste sigurne koji je najbolji način da ukombinujete ovaj komad garderobe, evo nekoliko ideja.

Trend šorceva u Srbiji: Ivana Maksimović

Poznata reprezentativka u streljšatvu, Ivana Maksimović, ukombinovala je šorc u ležernu, ali elegantnu kombinaciju. Naime, sportiskinja se odlučila za šorc od teksas materijala sa zanimljivim printom u kombinacijama bež i bele boje. Uz to je obukla belu majicu i bež blejzer koji je celom izgledu dao notu elegancije. Zanimljiv detalj su bile i patike sa jakom zelenom nijansom na njima.

Dragana Kosjerina

Dragana Kosjerina je ljubitelj teksas šorceva, a to dokazuju i njene fotografije na Instagramu. Naime, na fotografiji sa mora Dragana pozira u svetlom teksas šorcu i crnoj majici. U drugoj kombinaciji, voditeljka nosi crveni gornji deo kupaćeg kostima i uz njega taman teksas šorc. Nije tajna da obe kombinacije izgledaju savšreno.

Trend šorceva u Srbiji: Danijela Dimitrovska

Poznata manekenka često objavljuje fotografije i videe na svom Instagram profilu, pa imamo prilike da uživamo u njenim modnim odabirima koji su uglavnom perfektni. Ovoga puta, Danijela je objavila simpatičan video u kome đuska u crnom sportskom šorcu do pola butina, bež grudnjaku i otkopčanoj košulji.

Kristina Radenković

Jedna od omiljenih voditeljki na našim prostorima, Kristina Radenković, odlučila se za nešto elegantniju kombinaciju. Naime, Kristina je obukla laneni šorc i blejzer u istoj nijansi zelene boje.. Poseban detalj bio je karirani kaiš, a savšreno se uklopio i narandžasto beli top.

Dakle, svejedno je da li e u pitanju teksas šorc, šorc sa printom, sportski ili elegantni, fantastične kombinacije sa njima postoje. Na vama je samo da se poigrate sa modnim odabirom.

Izvor slike: Antonio Ahel/ATAImages,

Nastavite da čitate