1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Kristina Bekvalac izbacila novu...

Kristina Bekvalac izbacila novu kolekciju KLÍN

17. мај 2023.

| Snežana Vranić
Ova kolekcija je najavljivana već neko vreme, a sada je napokon objavljena.

Kristina Bekvalac je izbacila novu kolekciju „KLÍN“ i vesti je podelila na svom Instagram profilu.

Kristina Bekvalac je novu kolekciju nazvala „KLÍN“

Kristina je objavila na svom Instagram profilu novosti povodom njene nove kolekcije. Naime, 15. maja, dizajnerka je izbacila kolekciju u bež i smeđim nijansama. Prilikom izbacivanja prvog spota kolekcije, stilistkinja je u nekoliko reči opisala njenu motivaciju za ovu kolekciju i zašto kolekcija novi ovaj naziv.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kristina Bekvalac (@kristinabekvalac)

„Are you whole?
Are you everything you wanna be?

Jedna od najlepsih spoznaja u mom zivotu bila je da je sve i da smo svi jedno. Ta nevidljiva konekcija koja nas sve spaja i prozima utkana je u svaki komad ove kolekcije. Saznanje da svi postojimo u beskonacnom jedinstvu, donosi izuzetan mir i osecaj ispunjenja. Svaki izraz ljubavi oslikava se ne samo na nas nego i na sve drugo sto postoji. Ovo je moj izraz ljubavi i zelje da se povezem sa svima vama. KLÍN na češkom jeziku znači KRUG.

Iza naziva kolekcije krije se neverovatna simbolika kruga, ujedno i ideja i inspiracija kolekcije KLÍN. Kao sto krug nema pocetak, kraj, uglove i stranice, tako i moja kolekcija tezi celovitosti i jedinstvu. Inspirisana krugom kao savrsenim oblikom, pronasla sam da savrsenstvo modela lezi u jednostavnosti kao najvisem nivou sofisticiranosti. Zena koja nosi modele oseca se mocno, nesputano, komforno i slobodno. Ona je povezana sa svojom zenstvenoscu, sa svojom snagom, ona je svoja i zna svoju istinu.

You are free
You are whole
You can be anything you wanna be“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kristina Bekvalac (@kristinabekvalac)

 

Kristina Bekvalac ima punu podršku Nataše

Bekvalac

Kristinu je javno podržala i njena sestra Nataša Bekvalac objavom na Instagramu:

„Dame i gospodo danas sam najponosnija sestra na svetu ,konacno je izasla nova kolekcija @kristinabekvalac KLIN ❤Uzivala sam gledajuci je dok je stvara,uzivala sam gledajuci je kako sazreva i raste ,izrazava se kroz ono sto je oduvek najvise volela estetiku,modu ,umetnost ❤Uvek iza kamere ,fotoaparata ,uvek iza scene ali uvek ispred mene da odbrani,osmisli,iskreira❤Kiko zelim ti ono iz cega si kolekciju stvarala ,zelim ti dobar vetar i srecan let❤Voli te sestra❤“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

Nova kolekcija Kristine Bekvalac je posebno zanimljivo zbog opsega boja u kom je njena kolekcija, a u kolekciji možete videti haljine, pantalone, kapute i džempere. Šta vi mislite o novoj kolekciji?

Izvor slike: Antonio Ahel/ATAImages

Nastavite da čitate