1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Ana Ivanović pokazala od...

Ana Ivanović pokazala od koga je nasledila lepotu

16. мај 2023.

| Jovana Jevtić
Na Dan majki Ana Ivanović objavila je fotografiju sa svojom majkom Draganom koju smatra svojom najvećom podrškom.

Ana Ivanović je dugo smatrana najlepšom teniserkom u svetu. U 29. godini Ana se penzionisala i posvetila porodici, postala je mama tri dečaka, a kada je reč o njenoj karijeri, ona i dalje ređa uspehe. Ana je prestala profesionalno da se bavi tenisom, ali se sada bavi drugim stvarima. Ana je osnovala svoj kozmetički brend koji odlično napreduje, a čije benefite otkriva sve više žena.

Nedavno, Ana je postala mama po treći put. Dobila je trećeg sina sa svojim suprugom, fudbalerom, Bastianom Schweinsteigerom. Na njenom Instagramu imali smo prilike da vidimo kako je tekla njena trudnoća, a sada možemo primetiti da se Ana već oporavlja od porođaja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Na Dan majki Ana Ivanović objavila je fotografiju sa svojom majkom Draganom koju smatra svojom najvećom podrškom. Dok se tenisom još uvek bavila profesionalno, njena mama Dragana uvek je bila prisutna na njenim turnirima i putovanjima, a sada joj pruža podršku i kada su u pitanju deca.

Ovom fotografijom Ana je pokazala od koga je nasledila lepotu. Anin prepoznatljivi široki osmeh neodoljivo podseća na osmeh njene mame. Ana je nekoliko puta isticala svoju duboku vezu sa majkom i to kolika joj je ona podrška tokom svih ovih godina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Mada Ana ne objavljuje često fotografije sa porodicom, ovaj dan posvećen majkama bio je odličan povod da iskaže ljubav prema svojoj majki.

Ova fotografija oduševila je mnoge njene pratioce, lepi komentari su se ređali jedan ispod drugog, a mnogi su primetili ogromnu sličnost u fizičkom izgledu između majke i ćerke.

Izvor slike: Matthew Stockman / Staff/ Getty Images Entertainment

Nastavite da čitate