1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Kraljevska porodica uvredila Megan...

Kraljevska porodica uvredila Megan Markl zbog džema od jagoda

29. април 2024.

| Miljana Momirović
Ovo je bilo nisko.

Uvrede na društvenim mrežama nisu strane ali kada je u pitanju kraljevska porodica, može biti iznenađujuće. Na meti je niko drugi, nego Megan Markl.

Kraljevska porodica uvredila Megan Markl

Kraljevska porodica je, baš u trenutku kada je Megan Markl promovisala novu liniju džema, na svom Instagram profilu objavila njihov najbolji džem od jagoda.

Njihov 18-sekudni video pokazao je četiri načina na koji se koristi njihov džem od jagoda. Opis uz reels glasi: „Naš džem od jagoda se pravi od samo najfinijih bobica i ukusno se servira na različite načine. Ovde su prikazani neki od naših omiljenih načina… Kako vi uživate u svom džemu od jagoda, javite nam u komentarima.“

Pratioci stali na stranu Megan Markl

U komentarima su pratioci kralljevske palate istakli suptilnu uvredu prema Megan Markl. „Čekajte! Da li je Palata upravo suptilno uvredila gospođu Montesito?!“ napisao je jedan korisnik društvenih mreža, pozivajući se na kalifornijski kvart u kojem Megan živi sa svojim suprugom princom Harijem i njihovo dvoje dece, Arčijem (4) i Lilbet (2).

Neki korisnici Instagrama nisu bili zadovoljni mogućim uvredama. Jedan je napisao: „Veoma upadljiv, nizak udarac, to je bilo potpuno nezrelo i (nepotrebno]). Mislio sam da Bakingemska palata treba da odiše elegancijom i gracioznošću.

„Uživaću u džemu vojvotkinje od Saseksa pre nego što je vaša masa izazvala malo pažnje. Pokazujete svoje pravo lice. Ranije sam poštovao kraljevsku porodicu i [sada] više ne“, dodao je drugi.

Izvor slike: Chris Jackson/Staff/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate